Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štěpána opustila přítelkyně a on ji chce dostat zpátky. Projdou mu jeho triky? Jeho počínání glosují „sportovní“ komentátoři, kteří se se svou komentátorskou budkou ocitají u všech klíčových okamžiků jeho života, včetně těch intimních. (MALL.TV)

Recenze (5)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Havlis svůj harém pro začátek 2. série posílil o několik dalších známých a pěkných hereček, které ve výsledku zřejmě nebudou pro děj nikterak důležité, ale svou roli v díle splnili. Co je však důležitější, že formu z minulé si udrželo komentátorské duo, a stejně tak, jako v předchozích dílech, tak i zde je tahounem týmu a funguje jako nejlepší střelec. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dejme tomu, pilot 2.série měl stejnou kvalitu, jako nejlepší epizody 1.série, z čehož vyplývá, že by tahle série vůbec nemusela být špatná... Pokud to nepůjde dolů, samozřejmě. Dokonce jsem se tady i poprvé zasmál nahlas, což považuji za úspěch. Silné 3* ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hezký, pěkný. Za mne teda předem prohraný zápas, ale dobře, ještě jeden poločas zkusíme. První minuta a hned první pozitivum. Téma se netočí kolem stolice nebo podobných záležitostí. Takže jen tak dál, méně trusu a třeba nakonec najdeme společnou řeč. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem v to ani nedoufal, ale po boku současného vysílání první sezóny na domácký Mall.TV dorazila sezóna druhá a začala naprosto skvěle. Posunem není jen delší stopáž, ale také zapojení vícero známějších tváří, třebaže si přišli jen štěknout. Prozatím velká spokojenost s návratem Havlise. ()

dejf96 odpad!

všechny recenze uživatele

pitomá pitomost, absolutně bez vtipu... stříbrovlasý trpaslík jako komentátor už je opravdu na hraně únosnosnosti. Ještě v tom "Tele tele" byl celkem vtipnej, ale toto už je vážně osmkkrát vymáchanej čaj... dokonce i můj pes, když ho vidí na obrazovce, začne štěkat - má vkus - dokud nepřepnu kamkoli jinam.... chápu, hypotéka se neptá. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama