foto

Vladimíra Fomínová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

2015 Gangster Ka: Afričan
Ztraceni v Mnichově
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Nevinné lži (TV seriál)
Škoda lásky (TV seriál)
2012 Ve vlaku
2011 Terapie (TV seriál)
Tchyně a uzený (TV film)
Videoterapie
2009 Nespavost (TV film)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2006 Radio Kebrle (studentský film)
2002 Smradi

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace