Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew a jeho tým si brzy uvědomí, jaký je Dianin osud, a začnou ji zoufale hledat. V La Pierre provede Satu nebezpečné kouzlo, aby se pokusila odhalit tajemství Dianiny magie: pro mladou čarodějku je to děsivá zkouška a málem ji zabije. (HBO Europe)

Recenze (5)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.díl. Diana se dostává, díky Satě, na rozpadlý hrad kdysi dávno patřící mocnému upírovi, jež pro Matthewa a i ostatní včetně Noxe představuje velikou hrozbu. Černovlasá dívka se s ním domluvila na určitých podmínkách, jež sice šedivý muž dodrží, ale mladé čarodějce na nich nemusí vůbec záležet. Satu se totiž velice zajímá o její moc, jež sice dost dobře tají, ale ne na dlouho. Provede totiž takzvané Otevírací zaklínadlo, (schopné prozradit, co se v ní skrývá) díky němuž sebe i ji smrtelně vyčerpá. Diana se sotva dokáže hýbat, pociťuje děsivá muka, a poté, co skončí na dně hluboké jámy, není schopná ničeho jiného než nešťastného naříkání. Brzy se ale o incidentu dozvídají i Clairmontovi, a sám Matthew se svým bratrem se rozhodnou najít ji za každou cenu. A to i když se musí spojit s tetami Diany. Brzy mladou ženu nacházejí, zatímco Satu ukradne šedivému upírovi jeho vězenkyni, kterou osvobodí od mučivého života. Diana se o sobě dozvídá podivuhodné věci: Satu se sice nepodařilo ji otevřít, ale zlomilo takzvané Ochrnutí, jež na ni kdysi dávno někdo uvalil a tím téměř znemožnil používat kouzla (...). 95 procent, celkem dost záživný díl. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z hrozivé Satu se vyklubala poměrně neschopná mučitelka, nejsem sice čaroděj, ale znám několik moc účinných způsobů, jak někomu ublížit, a až na to pálení zad to byl docela čajíček. Celá epizoda byla taková nanicovatá a líbila se mi vlastně jen pasáž s Meridian. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama