Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diana a Matthew cestují do Madisonu a do bezpečí jejího amerického domova z dětství. Mezitím se vyčerpaná Satu toulá francouzským venkovem a odhaluje tajemství Meridiánova proroctví. (HBO Europe)

Recenze (4)

WayDott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řada nesympatických herců, průměrný příběh. Děj se za těch 7 epizod celkem vyvíjí. Diana je mi jediná sympatická. Ani ten její upír mi nesedl. Vetšinou bývají upíři fakt sexy. Alespoň, že se spolu konečně vyspali a ona umí lítat :-D ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. a předposlední díl 1.série. Diana se s Matthewem vydává na usedlost jejích "tetiček", či něčeho na podobný způsob. Mladá čarodějka, jež již není Ochrnutá, se pomalu učí svým schonostem od nuly, aby ale později ředvedla plno zajímavých, ale též nebezpečných kouzel. Magický dům ukáže oběma hlavním hrdinům pochmurnou minulost. V ní Dianini rodiče zaklejí svoji malou dcerušku, aby ji ochránili před nebezpečným Peterem Noxem. Blondýna, ač zklamaná ze svých opatrovnic, nakonec dává všanc úplně vše, aby se alespoň trochu dokázala poprat se svojí magií. Bohužel, nic se nemá vyvíjet podle plánů. Dávná upírova přítelkyně, jež ho hluboce miluje, ale on ji ne, se zbavuje svého ovlivnění Gerberem a stává se svobodnou. Její cíl je jasný: zničit Dianu, či ji alespoň ublížit, aby se dostala zpátky ke svému milovanému. Peter Nox chce oba nebezpečné jedince, čarodějku a Matthewa, pouze pro sebe. 70 procent. Dobrý děj, nelogické zpracování, co se týče Matthewovy touhy po krvi. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která osvětlila, k čemu došlo v minulosti, nebyla tak špatná jako předchozí díl, jen mám pocit, že se tvůrcům daří přicházet s velmi podobnými až stejnými závěry dílů. Taky mi vadí, jak scénárista vytváří díry v logice, kterou sám vytvořil. Upírovi v jednu chvíli rozbouřená krev vadí, aby byl vzápětí úplně v pohodě, navíc se ukázalo, že přes své skvělé instinkty neodhalí jiného spolunemrtvého. Měli by si v tom udělat pořádek. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

House doesn't like when we argue....:) som v Harry Potterovi!? Ako sa len pekne postretali na verande. No hard feelings. Ta medzidruhova nevrazivost bola asi len naoko. A ten zaver...hehe. Poslabsie. A len obcas i napadite a zabavne. Som zvedavy na "grandiozne" finale. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama