Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě naprosto nepochopitelný svět mladých lidí na sociálních sítích. Boj o každý lajk a za každou cenu mi prostě můj mozek nebere. Joo já jsem bohužel z generace, kdy jsme se setkávali napřímo a říkali jsme si věci rovnou do ksichtu. A taky jsme si vydělávali normální prací. Tohle já prostě nikdy nepochopím. Za mě 40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jedná se o moc milé překvapení, které je sice spíše Thrillerem než Hororem, zde to vůbec nevadí. Příběh se zaměřuje na krásnou Lolu, která si vydělává prostředníctvím erotických webcam show a snaží se postoupit výše v Rankingu, bohužel jí někdo ukradne identitu a připraví ji téměř o vše a to si Lola nenechá líbit. Je to hodně originální, hezky barevné, poměrné chytré, zábavné, slušně zahrané, znepokojivé i mysteriózní zároveň a především je film vzrušující a sexy, což si užijí pánové, poněvadž zadečků a koz je zde dostatek. Finále je moc pěkně vygradováno a jediné, co zamrzelo, že nedostanem na jisté otázky odpověďi. Netflix ke konci roku šlape na plyn neskutečně a od Ledna se výrazně zlepšil. Chválím.75% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Přebujelá paranoia s asexuální herečkou v hlavní roli, na kterou má mužská chlouba vůbec nereagovala. Jinými slovy řečeno - prvotřídní fujtajblice. Slibný koncept se nanejvýše pozvolna utápěl v tratolišti podivných scenáristických manýr a již zmíněné asexualitě. Přičemž až s podivem je to, že k mé nikdy neexistující dysfunkci erekce, se přidal i nezájem sledovat erotickou cam show, o které u mě panuje přesvědčení, že by měla být vzrušující. No jo, jenže když casting nesehnal na hlavní hrdinku žádnou obstojnou krásku než Madeline Brewer, je nasnadě, proč potenciální látku zrovna nezahrnu superlativy. Tým tvůrců se neopírá o známá jména, i tak bylo místy znát, že by chtěl příjemně překvapit, jen pořádně nevěděl, jak na to. Debutující scenáristka Isa Mazzei si ukrojila velký krajíc. Chtěla neotřele, dovedně i částečně sofistikovaně spojit prvky mysteriozního thrilleru, aby jí z toho vylezl eroticky laděný fetiš horor a navrch přidat pořádnou porci paranoidních bludů, raději, aby se, pokud možno, nemuselo nic vysvětlovat. Něco se jí i do svého konceptu povedlo aplikovat, z velké části ji však spasil režisér Daniel Goldhaber, který tu volovinu alespoň zajímavě vizuálně ukočíroval. Leccos jsem si sliboval od vyvrcholení, u mě tedy proklatě mrtvo, nicméně, z filmového hlediska je finále úplně trapně nezvládnuté. Takže nespoléhám na to, že bych někdy provedl exkurzi za děvčaty z erotických camwebů. Už nyní vím, že o nic podstatného nepřicházím. 5/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem chvíli, jestli ta rozehraná hra má něco znamenat, symbolizovat, říkat - a došel jsem k tomu, že jde prostě o zajímavý gimmick, který se rozhodně vyplatil a tenhle film bez problému utáhne. Nekonkrétní technofobie vůči sociálním sítím stačí, film samotný pak jen čistě mechanicky zkoumá možnosti svého námětu. A je to fajn. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré překvápko, u kterého jsem čekal, že to bude obyčejná krádež identity cam girl, ale po zkouknutí filmu mi to přijde mindfuck jako Nepřítel, Příchozí a podobné filmy. 90 minut je úplně akorát, děj jede rychle a diváka táhne celou dobu, hezké prostředí i výkon herečky. Doporučuju po filmu pustit tohle video, které odhaluje buďto velké chyby ve filmu, nebo naopak velké náznaky něčeho většího (střídání oblečení Loly, nesmysly v datech na internetu - podívejte se sami, fakt to stojí zato). https://www.youtube.com/watch?v=bsM8g12wZRs ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)
  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)

Reklama

Reklama