Reklama

Reklama

Bájní tvorové: Dračí hrobka

  • Velká Británie Legendary: Tomb of the Dragon (více)
Trailer 1

Travis spolu se svým týmem cestuje do Číny, aby tu našel něco, co nemělo nikdy existovat... Známý biolog Travis Preston se dozví, že v Číně žije ohromný ještěr, který zabíjí místní obyvatele a dělníky z nedaleké stavby. Jeho úkolem bude obrovské zvíře najít a poté odchytit. Firma, která u jezera staví, si však najme profesionálního lovce a zabijáka Harkera. V jeho týmu působí i čínská bioložka Zengová, která přeběhne do Travisova týmu. Vědcům se brzy podaří dokázat, že v jezeře je víc ještěrů. Najdou i skalní sluji, kde žijí. Uvnitř objeví mládě, které uspí. V tu chvíli tam přichází Harker a chce malého ještěra zabít. Strhne se mezi nimi rvačka. Do jeskyně se nepozorovaně připlíží starý ještěr a bojující lidi napadne. Harker je zabit a Travisovi a jeho lidem se podaří na poslední chvíli uniknout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

blackJag 

všechny recenze uživatele

No blbost veliká. Nemám nic proti Lungrenovi nebo Adkinsovi, nevadí mi béčkové náměty, ale trochu toho scénáře se mohlo urodit, když už se všichni tak snažili :-) A taky Adkins jako vědec, není to plýtvání? V každém případě držkobraní Dolph vs. Scott nepochopitelně prostor nedostává. 20% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela hezká krajina. Jinak Dolph ani tak nebojuje s příšerně počítačově animovanými údajně prehistorickými tvory, kterých evidentně po planetě běhají desítky, jako spíš s partičkou agresivních ekologů, kteří by tyhle žravé a přerostlé jedince moc rádi uchovali naživu pro dobro příštích generací. Moc jsem Dolphovi fandil, ale tvůrci to pojali nějak jinak, co se dá dělat. Taková kombinace King Konga a Jurského parku, akorát se ještěrka nezamiluje do té Číňanky, jak by člověk čekal. ()

Reklama

Qeo 

všechny recenze uživatele

Nechal jsme se přesvědčit vysokým počtem stáhnutí. Ale tak už po 10 minutách jsem toho začal litovat. Neměl jsem bůh ví jaký očekávání, ale tak aspoň efekty mohli být na lepší úrovni. Respektive efekty nebyli úplně špatný, ale s okolím absolutně nekomunikovali a herci jakoby ani nevěděli kam se mají dívat, kam uskočit, odkud přijde rána a tak podobně. Sečteno a podtrženo: snad jen s lahví vína. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná, čínskou produkcí podržená, slátanina, která se chce tvářit jako další rádoby našlapaný natural horor, ale ve finále je jen další přehlídkou ohavných grimas Dolpha Lundgrena. Takovéhle přešlapy u mě fungovaly jen za přítomnosti početných rozmanitých dead countů. Dračí hrobka ovšem nedokázala poskytnout ani to. ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem nečetl komentáře, od uživatelů Wacoslav1 a ConanVJ tak jsem nevěděl do čeho jdu. A i když zde hrají Adkins a Lundgren, čekal sem akční jízdu, plnou soubojů a nějakého toho střílení. Je to spiš dobrodružný film o lovení nového......ale co se vám to tady snažím nalhávat, film nestojí ani za kousek Číny, (silně pochybuji že se něco natočilo v Číně) někdo zase spláchl do kanálu svého domácí mazlíčka a vlivem čisté průzračné vody a překrásné flory a founy, to jak si zmutovalo a narostlo to sotva do metru. Film se vleče a přestože má devadesát minut, po půl hodině sledování toho skvostu, sem měl pocit jako kdyby mi někdo chtěl ublížit, děsivé na tom je že sem z toho dvacet minut, čučel na reklamy kde na mně neustále vyhrávala písnička z Kauflandu: Z lásky k Česku s občasnými přestávkami že více se dozvím na TN.cz, s lehkou melancholii a s pomocí meditačních cviků, sem tento film dokoukal celý. A tobě milý čtenáři, tobě ho rozhodně nedoporučuji, raději si pusť písničku Z lásky k Česku https://www.youtube.com/watch?v=cBfMthOzoi4 kde matička zpívá o tom, jak ji synáček pěkně z oral . PS: Pozor začátek onoho brutálního Spoileru: Lundgrena drak jen lehce bacil, ale nic se mu nestalo přežil to a utekl, že by byl ve vzduchu pokračování ? Pouze na TV hovna . ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama