Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

robo7773 

všechny recenze uživatele

*** (46 bodov zo 100) Čo uz by som mohol komentovať k tomuto filmu, veď nie je čo okomentovať. Celé je to také fádne a mdlé, že asi ani viac nemôže byť. Klasický vzor tretotriedneho filmu, ktorý je tak dobrý si pozrieť pre staré tetušky pri žehlení. Ničím ma film nezaujal, a mal som obrovské problémy nezaspať pri nom. Uplná strata casu a k tomu aj Jennifer zabudla ukázať svoje krásne poprsie, takže aj tí ktorí by si chceli pozrieť film len kôli kúsku nahoty tak budú sklamaní!!! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Policistka Sharon Pogue (Jennifer Lopez) při jednom zásahu u smrtelné autonehody zachrání život mladému muži. O rok později, aniž by si ona či on uvědomovali, že se již setkali, se potkají znovu, a tentokrát on (Jim Caviezel) zachrání život jí. Je to všechno jen dílem náhody nebo zaúřadoval osud? .. Škoda první pěti minut, protože celou záhadu divákovi autoři prozradí předem, a pak jsou oba ústřední hrdinové tak trochu za blbce, že si ani jeden z nich ono setkání nepamatuje. Takže chudák divák jen čeká, kdy konečně procitnou, vzpomenou si, vezmou se a budou spolu šťastně žít až do konce života :) Takhle jednoduché to ale není - to by asi na celý film nestačilo, tak pro jistotu ještě ona řeší problémy se svojí rodinou (asi hlavně proto, aby se mohla jemu sem tam vyplakat na rameni). Spíše než příběh mne ale zaujaly herecké výkony - ač většina zpěvaček ve filmu působí tragicky, tak J'Lo to prostě sluší, a s Jimem Caviezelem tvoří docela příjemnou dvojici... ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Vedle celkem obstojné a věrohodné Lopezové podává Caviezel jeden z nejhorších hereckých výkonů vůbec. Jeho hrdina je navenek i uvnitř rozervaný a přesto mu to nelze věřit. Hrdina je sice zmaten vývojem životních událostí, ale i herec je evidentně zmaten a neví, kdy se smát a kdy plakat. A celkově je tenhle film průhledný jako průstřel v okně. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. Angel Eyes - Tamara Walker ,2. Turning Away - Mary Black ,3. Good Morning Beautiful - Steve Holy ,4. Here In My Heart - Nicol Smith ,5. You Are - Leann Rimes ,6. Fly Away - Rare Blend ,7. Only Time Will Tell - Etta James ,8. It's 2 A.M. - Shemekia Copeland ,9. You Inspire Me - Nick Lowe ,10. Love Ain't Nothin' (But A Monkey On Your Back) - Johnny Nash ,11. Nature Boy - Jon Hassell with Ronu Majumdar ,12. Main Title Music (from Angel Eyes Score) - Marco Beltrami , ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Vedel jsem, ze to nebude zadna bomba, ale takovyhle prusvih jsem necekal. Presne mi sem pasuje souslovi "unyla sracka". Tvurci uklohnili silene zdlouhavy zanrovy gulas, v kterem je misto pro dojemne rodinne dramo, kriminalni zapletku, lovestory, misty velmi temny thriller nebo existencialni rozjimani nad smyslem zivota. Vznikl odpudivy a nudny vysledek, ktery nedokaze zachranit ani sympatak Caviezel. Scenar je polopaticky, neustale vzorne upraveny, tak aby mohla JLo sypat z rukavu desiva zivotni moudra a neustale se ptat: "Kdo jsi?" Zkratka velmi spatny film, ktery si hraje na tajemne drama, ackoliv hned na zacatku vylozi vsechny karty na stul. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Za účinkování v tomto filmu Jennifer Lopez inkasovala devět miliónů dolarů a stala se nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou. (ČSFD)

Reklama

Reklama