Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Theresa Osborneová najde jednoho dne na pláži láhev se vzkazem od neznámého muže, který nemůže zapomenout na zemřelou manželku. Dopis ji okouzlí, a tak se s ním svěří v redakci novin Chicago Tribune, kde pracuje. Po jeho zveřejnění se dočká nečekaného čtenářského ohlasu. Theresa se pustí do pátrání a zjistí, že autorem by mohl být Garret Blake, který se živí opravami a stavbou jachet v jedné rybářské vesnici. Vypraví se tam a seznámí se nejen s ním, ale také s jeho otcem Dodgem. Na společné večeři chce Garretovi prozradit, proč přijela, ale místo toho mu vypráví o rozchodu s manželem. Garret zase vzpomíná na svou Catherine, která zemřela před dvěma roky. Během následujících dnů se Theresa stane svědkem sporu Garreta s rodinou Catherine, která chce její obrazy. Sama se s ním nepohodne, když ji přistihne, jak se dotýká pietně uchovávaných památek na Catherine. Později se však usmíří, a Garret dokonce přijede za Theresou do Chicaga. Seznámí se s Theresiným synem Jasonem a stráví s ní romantickou noc. Jenže ráno objeví dopisy z láhve a také list, který napsala krátce před smrtí jeho žena. Cítí se podveden a odejde... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Figu 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné! Costner má obrovsky našláplo mezi mojí top desítku a to především za jeho filmy 90 let. Jeden a další z mnoha nich je Vzkaz v láhvi. Nejsem milovník romantických story a žánrů, ale ten Kevin v tom umí tak chodit, že mě to přilepí oči k obrazovce a pouští mě je to při větičce The End. Příběh je smutný, ale nádherný! 85% ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Průměrná, pro mne však nesmírně zdlouhavá romantika s tragickým koncem. (tím však nemyslím událost, která se na plátně odehraje, ale přístup tvůrců). Costnerovi, to co by milovníkovi se zlomeným srdcem, sekne. Dobře se na něj kouká a i hlavní představitelka je sympatická. Děj plynu kupředu asi tak rychle, jako plachetnice za bezvětří a proto jsem i uvítal časté přestávky způsobené televizní reklamou. Alespoň jsem se vydýchal a nabral síly do dalšího pokračovní. Slzu jsem neuronil, plakat se mi však chtělo při samotném závěru, kdy se tvůrci uchýlili k tomu největšímu patosu, který snad existuje.. a to tragické smrti procitnuvšího milovníka, který směřuje za svou novou osudovou láskou.. ufff ()

Reklama

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná romantika s funkční dramatickou složkou, které mohu vytknout snad jen v první půli nepříliš věrohodný scénář, který sblíží hlavní protagonisty s nereálnou samozřejmostí. Ke všemu se opět potvrdilo, že Kev Costner se svým zadumaným pohledem tomuto žánru prostě svědčí a s křehkou Robin Wright vytváří pár, kterému nelze nepřát nic než bezmeznou lásku a kopu dětí. Když si k nim přičtete ještě Paula Newmana a Robbieho Coltranea, dostanete zážitek u kterého něžnějším povahách asi slza ukápne. 65% ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Toto je přesně role ušitá na tělo herci Kevinovi Costnerovi, no jo, romantika, nějak mě případá, že dneska mě obdobné filmy dost dojímají, že by to bylo těmi Vánocemi? o tom dost silně pochybuji, ne, asi je to tím, že tento film je námětem velké a ztracené lásky a znovuobjevení lásky, kdy to nejmín člověk čeká, toto je přesně typ filmů, který mohu vidět často, a nikdy se mě nemůžou přejíst, protože je to ze života: Ano herce Kevina Costnera mám hodně ráda, není to vůbec špatný herec, jen má někdy smůlu na filmy, ale to není jeho chyba, ale chyba scénáristů, ale toto je právě ty role, kdy mu sednou velice dobře, ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Kevin jako milovník ? Nakonec proč ne, charisma na to má. Ne vážně, bylo to příjemné, dojemné a romantické tak akorát, mezi ústřední dvojicí chemie funguje bez problémů. Příběh sice těžko uvěřtelný v dnešní době, ale jako variace červené knihovny pro dámy rozhodně ano. Mně se ta slaďoučká limonáda docela líbila a to je na chlapa, který si v podobném žánru zrovna nelibuje, co říct :-) 65 % ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse (Dlee)
  • Děj filmu se odehrává v Chicagu (nachází se ve státě Illinois při pobřeží Michiganského jezera) a na bariérových ostrovech Outer Banks u pobřeží Severní Karolíny a jihovýchodní Virginie, na východním pobřeží USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama