foto

Caleb Deschanel

  • nar. 21.9.1944 (72 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Svítící kosti (S02E20)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Realization Time (S01E07)
1988 Crusoe
1982 The Escape Artist

Dokumentární

1976 Trains

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace