Reklama

Reklama

Poslouchej

  • USA Listen (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Snímek vypráví příběh mladého páru, který vyráží na výlet, aby jejich vztahu dodali novou energii, protože se zdá, že už se vyčerpal a spěje k zániku. Dívka má navíc silné podezření, že jí je partner nevěrný, ale nemá pro to důkazy. Partnerovo koketní chování vůči jiným ženám ji v tom však utvrzuje. Během cesty, kdy její partner spí, uslyší v autě hlas a jak se záhy ukáže, jde o hlas mužovy milenky. Ta se dokonce dívce začne zjevovat. Je to jen noční můra, halucinace, nebo snad její partner skrývá daleko hrůznější tajemství, než jsou občasné zálety? Jak ubíhají kilometry, atmosféra houstne a ve chvíli, kdy dívka záhadu rozluští, jí začne jít o život. (ČSFD)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tak tady jsem viděl jenom velký špatný... Megaprůser. Laňka s Mullerem se pustili do něčeho, na co nemají ani zdaleka. Do toho obsadili herce, kteří na to nemají taky a zejména Bílík byl neskutečně tragickej, především ve druhý "hororový" půlce, kdy už se mu nedalo uvěřit ani dejchání a říkal jsem si, že takhle by to zvládl i neherec. Do toho úplně z prdele scénář bez solidního zázemí pro jednání postav, hrátky Adamovy s partnerkou na cestě "na konečnou" jsou tak nablblý, že se člověk neubrání smíchu tam, kde by se měl bát. Finále už zcela rezignuje na cokoli, co by se dalo nazvat logikou (vrakáč, jo? Kdepak by ho asi vzala? No, musel bych spoilerovat, ale poslední závěr, kterej má bejt po takovým příběhu vrcholem a katarzí se odbyl (z finančních důvodů zřejmě) čím? Černým políčkem. Hudba tlačí celou druhou půlu na pilu jak když je 20 let tupej řetěz, ale je to k ničemu, když to, co se děje na plátně prostě nefunguje.  Není to drama, není ani trochu psychologický, je to jenom naprosto nezvládnutej pokus o horor. Jedna hvězda za Kristýnu, protože je krásná. Radši měli natočit 77 minut jejího pózování třeba v plavkách, dal bych tomu klidně 5*. :D

Dragonlance

Dragonlance (hodnocení, recenze)

Mně se to líbilo, dobře zahrané a spousta dobrých, byť třeba drobných, nápadů. Příjemná hudba a kamera. Celkově fajn snímek.

Reklama

Reklama