Reklama

Reklama

Beau

Krátkometrážní / Komedie / Horor / Thriller
USA, 2011, 7 min

Režie:

Ari Aster

Scénář:

Ari Aster

Obsahy(1)

Neurotický muž se chystá na návštěvu své matky. Během příprav mu však náhle zmizí klíče od bytu a on začne nabývat podezření, že mu někdo nebo něco usiluje o život. Během následujících hodin a posléze i dní se jeho stav začne rapidně zhoršovat – strach a úzkost se na něm nemile projevují, ukáže se však, že vše má své opodstatnění… (SOLOM.)

(více)

Recenze (6)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Režisér loňského Slunovratu v roce 2011 natočil tuhle taškařici. Celkem napínavá podívaná s lehce úsměvným koncem. Slabší 3 hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fobie, strach, paranoia – to vše se na vás nepěkně podepíše, jenže co když má vše své opodstatnění a vám skutečně něco nebo někdo usiluje o život? Hlavní hrdina se po ztrátě klíčů doslova zabarikáduje ve svém bytě, ale stejně tam furt někdo lozí. Krysa, zloděj, duch? Mělo to světlejší chvilky i atmosféru (místy), ale jinak podprůměrná záležitost. ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Inu dvakrát jsem se zasmál situacím, které byly protagonistům asi velmi nepříjemné. Vypadá to, že tvůrce má nějaké nevyřešené problémy s matkou. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážna somarina o neurotickom chlápkovi, ktorého prenasleduje démon. Až som prekvapený, že na takomto námete neskôr vznikol trojhodinový celovečerný film. Každopádne tento short film nemal úroveň a ani požadovanú kvalitu. 30 % ()

Reklama

Reklama