Reklama

Reklama

Keď ku koncu služby pätica mužov zákona posedáva v jednom z menších podnikov, ani vo sne by ich nenapadlo, že ich spiatočná cesta na základňu sa výrazne skomplikuje. Z vysielačky sa totiž znenazdajky ozve jedna z hliadok, ktorá žiada o pomoc pri preverení známej adresy, o ktorej medzi ľuďmi traduje množstvo strašidelných historiek. Napriek tomu, že sa ani jednému do danej akcie nechce, osud to zariadi inak. Po nešťastnej nehode neďaleko tajomného domu neostáva skupinke policajtov nič iné, ako splniť svoju úlohu. Tentoraz sa však stretnú s protivníkom, na ktorého výzva "v mene zákona" určite platiť nebude! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tohle mě úplně minulo. Hodnotím průměrně čistě jen z objektivnéího pohledu, protože práci si s tím někdo dal a nekouká se na to moc dobře, což je v podstatě známkou kvalitního hororu. Jinak první půlka celkem nuda, střed kraluje fajn napětím a neznámem, předfinále ocení i milovníci gore a torture, což já zas až tak nejsem (a večeřel jsem u toho zrovna), konec jen podtrhuje rozpačité pocity. Jako jo, lepší než polovina hororů, které sjedu, ale můj happy koutek toto není. 55% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Odporná sračka, která kazí význam slova žánru horor. Tohle není horor. To natočil nějakej uchyl, co má v hlavě asi totálně nasráno. Parta taliánských fízlů jede na zátah do nějakýho starýho hauzu, kde si je (až na konci) podá nakej gándhi glum a dělá s nima různý, hnusný prasárny. Já snesu krev a gore, ale tohle prostě je film od nemocnýho dementa. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mám hodně rozpačité pocity od jednoho z mých nejočekávanějších hororů letos. Trailer mě bohužel uchvátil až příliš, že se samotný film jeví místy nevýrazný. 50 minut se nic podstatného nestane a až při vstupu do pekla se mi vykouzlil úsměv na tváři, poněvadž tam je atmosféra hutná jako mlha za doprovodu velmi šmrncovní hudby, krásných masek a všudypřítomné špíny. Gore se sice moc nedočkáme, což je škoda, ale určité výjevy/sekvence jsou rajcovní. 65% s odřeným uchem za zajímavý konec a pána pekla, což byla tak nechutná vráščitá Turecká tlama, že příští návštěvu na Kebab hodně zvážím. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď ku koncu služby pätica mužov zákona posedáva v jednom z menších podnikov, ani vo sne by ich nenapadlo, že ich spiatočná cesta na základňu sa rapídne skomplikuje. Z vysielačky sa totiž z nenazdajky ozve jedna z hliadok, ktorá žiada o pomoc pri preverení známej adresy, o ktorej medzi ľuďmi traduje množstvo strašidelných historiek. Napriek tomu, že sa ani jednému do danej akcie nechce, osud to zariadi inak. Po nešťastnej nehode neďaleko tajomného domu, neostáva skupinke policajtov nič iné, ako splniť svoju úlohu. Pre tento krát sa však stretnú s protivníkom, na ktorého výzva "v mene zákona" určite platiť nebude! Miestami skvostná atmosféra v doprovode kadejakých čudesných zvukov či skvelého soundtrecku, obohatená o skutočne zaujímavé "haluško" scény, povýšila tento snímok do pre mňa nadpriemerných hodnôt. Keď k tomu prirátam tu ľahkosť príbehu, ktorý sa vyhol zbytočným komplikáciám + solídne spracované masky spolu s dostatočne nápaditými hororovými pasážami, ozaj nemôžem inak, iba chápať vysoké hodnotenie podaktorých fanúšikov hororu. Nejaké to gooríčko sa taktiež objavilo, aj keď je pravdou, že príležitostí bolo zrejme viac. Vďaka nadšeniu z vývoja deja prvej hodinky som dúfal v dostatočne zaujímavý záver, ktorý by naplnil moje veľké očakávania. No a po spustení opony môžem smelo vyhlásiť, ÁNO, takto nejako si predstavujem horor na vyššej ako priemernej úrovni - 70% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Trailer slibuje libovou procházku krzevá turecký inferno. Bohužel zůstalo jen u slibů. Pětice zoofilních policistů se žene v tisíc let starým transitu, popěvujíc si Tarkana, vstříc nočnímu případu. Nechci moc spoilerovat, jen prozradím, že na ně čeká dvojče Vina Diesela s neuvěřitelnou skoliózou. Ale abych jen neplival, musím vypíchnout obě oči za hustodémonskou atmosféru a za baterkovanou, která mohla být trošku víc využitá k nějaké krvavé lekajdě. Nebyla. Enyvej to nebylo úplně debilní a s gore bych klidně i daleko víc přitvrdil. I tak mi z toho vychází silná troječka. 60% P.s.: všichni se třepou na Magi, já to očekávám s despektem, protože jak je někde napsaný jméno Baldwin, tak to nikdy nevěstí nic dobrýho...(naštěstí to trochu vyvažuje to první jméno...Madsen) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama