Reklama

Reklama

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

  • Velká Británie Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Blízké setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem v Shaunově zbrusu novém filmovém dobrodružství. Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie... zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera. Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom? Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující, dojemné sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom Farm až do hlubokého vesmíru. Cesta tam vede skrz automyčku! (Bohemia MP)

(více)

Videa (4)

Trailer 12

Recenze (95)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Ovečka Shaun se nikdy nedostal mezi mé oblíbence a nezměnil to ani druhý díl. Obdivuji tyhle druhy filmu, věřím, že je to pořádná makačka, udělat takový film, ale není to nic pro mě. Nepřijde mi to vtipné, maximálně roztomilé, je to určeno převážně pro ty menší děti. Vím, že se k tomu už nikdy nevrátím. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Manžel a deti veľmi radi pozerajú Ovečku Shaun :-) a na tento film boli aj v kine. Nominácia na Oscara ma trošku prekvapila, musím sa priznať. Dnes som si to pozrela aj ja. Jednotka sa mi viac páčila, bolo to také zaujímavejšie, keď prišli ovce do mesta, ale toto bolo zase také pekné farebné. Najlepšia scénka supermarket :-). ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ale prečo nie. Shaun mám rád a toto dobrodružstvo nie je o nič horšie ako tie predchádzajúce. Či už to filmové alebo tie kratšie, seriálové. Funkčné odkazy( E.T, Close Encounters, Doctor Who, Modern Age atď) nenásilný a funkčný humor a epické finále. V zásade sa nejedná o žiadne veľdielo, ale u Aardmanu som si zvykol, že menej je dakedy viac a oni to kupodivu chápu. Príbeh je presne taký, aký si myslíte že bude. Ale aj napriek tomu som si ho užil. Hudba v pohode a Alien tiež. No a film zo série, ktorý dokazuje, že farmár je lepší kaderník, než herec. ()

MilesTeg 

všechny recenze uživatele

V kině nás bylo jen pár, hlavně rodiny s dětmi, a pak já s přítelkyní. Ona tvrdila, že se bavila asi dvakrát (ale kecá, usmívala se skoro pořád), ale není na scifi, takže si to neužila tak, jako já (krabice od pizzy vede), výbuchy smíchu byly hlavně ode mne v tom tichu, kdy děti nedokázaly dospělé vtípky pochytit. Ale já si to dám určitě znovu :-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ovečka Shaun a "mimozemská invázia" vo mne vzbudzovala asi iné očakávania než to, čo som dostal. No a dostal som akúsi infantilnejšiu a chaotickejšiu verziu E.T. Snažil som sa po celý čas vnímať rôzne drobnosti pre dospelých, určite potešil autoservis H.G. Wheels. Lenže po tomto malom potešení na úvod som podobných fórikov dostal asi príliš málo na to, aby som dal štyri hviezdy. Film má ale rozhodne spád, stále sa niečo deje, len mám neodbytný pocit, že tvorcovia až príliš ostražito mysleli na detské publikum. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Při útěku mimozemskou lodí z tajné základny hraje píseň „Out od Control“ od Chemical Brothers. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama