Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství. (Bioscop)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (204)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že když může vidět v kině Spidermana a nebo německou komedii, bude zákonitě zklamaný, pokud padne volba na druhou možnost. Jenže musí se téhle srandě s hodně slušnou ústřední dvojici nechat, že překvapit umí. Vtipy nejsou hnané na hranu trapnosti, což je u mě vždycky velké plus. Hlavní dvojka šlape fakt poměrně slušně. Jistě občas by místo blbých reakcí stačila jedna věta, aby konflikt nevznikl. Jenže to by pak ke konci nemohlo dojít na omluvy a šťastný konec. Pointa je podaná v pohodě a nenásilně a to je dobře. Být chycený za krk a dotáhnutý na komedii může dopadnout i fakt dobře. 70 procent za pohodový film a odpoledne. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin od německé produkce, který dává prostor k zamyšlení každému z nás v dnešní moderní a uspěchané době! Nevinná sázka v opilosti, kterou vezmou jejich kolegové vážně vyústí druhý den v realitu bez věcí. Dva dobří přátelé Toni a Paul se ocitnou po večírku nazí ve svých vystěhovaných bytech, kdy si každý následující den mohou vzít jednu věc zpátky. Sázka platí na následujících sto dní a kdo nevydrží prohraje a jeho polovinu financí získají zaměstnanci firmy. To je dostane občas do vtipných situacích, ale i k zamyšlení sami nad sebou, když příjdou o to nejcenější o sebe! 65% ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Příjemné, německé, zamyšlené, koukatelné, svižné. Docela fajnová podívaná na německé kamarády, co se hecnou a vsadí se o 100 důležitých věcí. Je to celkem švanda, a trochu si uvědomíte na čem vám vlastně záleží a čím se obklopujete. Film byl svižný, sympatický a hezký. Zhruba uprostřed nastal zlom v kamarádství, ale pak se všichni usmířili, dali se zase dohromady, prostě hepijend. ..v těch bytech musela být celkem kláda, když zafoukalo..i když, kláda..no radši nic.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle si někdy musím zahrát! Jen co najdu spoluhráče, nadělám v práci sto dnů a přesvědčím je, aby mě nevyhazovali, až uviděj, jak nahatej běhám po městě. Ty moralistický kecy mně k tomu moc neštimovaly, ale vem to čert, ono bylo fajn mít čas si chvíli odpočinout od smíchu. Chválit teď Němce za dobrej film je nošení dříví do lesa, tak si to protentokrát odpustím, protože začíná podzim a dřevo je potřeba u nás v obejváku. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další ze série příjemných německých komedií posledních několika let. Jen s tím rozdílem, že jsou tak akorát vtipné na tři hvězdy. Neurazí, nenadchnou, pobaví, ale znova na ně koukat nemusíte. Zde ale s přídavkem, že nabízí neortodoxní pohled na konzumní společnost, čímž si u mě získala o jednu hvězdičku navíc. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Hlavná časť natáčania sa odohrala od 27. februára do 30. apríla 2018 počas 35 natáčacích dní v strednom Nemecku, najmä v Berlíne a Brandenbursku. (Arsenal83)
  • Tímto filmem se nechala inspirovat televize Prima při vytváření televizního pořadu Experiment 21 (od r. 2020), kdy účinkujícím sebrali všechny věci a poté si každý den směli vzít jen jednu věc. Experiment trval 21 dní. (tommahol)

Reklama

Reklama