Reklama

Reklama

American Dharma

Trailer

Obsahy(1)

Portrét kontroverzného politického stratéga a bývalého poradcu Donalda Trumpa menom Stephen K. Bannon. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Fascinující a mrazivý rozhovor s jedním ze strůjců vítězství Trumpa 2016 a věrozvěsta moderní nacionalisticko-populistické ideologie. Řečnický skill Bannona je standardně na vysoké úrovni, Morris se dobře ptá a celý to ladí hezky intimně a do stylu (vojenský hangár), líbil se mi seznam několika slavných scén a filmů zakomponovaný do konverzace. Více The Brink (2019). ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem to skoro Bannonovi po první polovině zbaštil, je to velmi (nebezpečně) inteligentní a charismatický člověk, který je pár kroků před všemi ostatními. Errol Morris v roli zpovídajícího je spíše upozaděn a dává všechen prostor svému kontroverznímu hostovi. Jako vždy Morris doručil výborný audiovizuál, tudíž, pokud máte v čerstvé paměti mnoho jmen americké politické scény, mohu tento dokument jen doporučit. 75% ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Bannon z rozhovoru vychází sympaticky a pozitivně. Naopak autor nic podobného vůči němu nebyl schopen postavit....Chytrá je ilustrace staršími americkými filmy, westerny, válečnými ap., v nichž hrdinové musí řešit dilema, rozhodovat a riskovat. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama