Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinář najde MP3 přehrávač s podcastem o skutečném zločinu, který popisuje, jak zmizí letadlo, v němž se právě nachází. (tribican)

Recenze (4)

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost lepší. Fakt kvalitou jako Black Mirror, dokonce by to asi patřilo do mý top pětky, kdyby byl tento díl v Black Mirror. Kamerově profesionální a vynikající, střihy taky bomba, jde vidět, že do tohoto zainvestovali a podle toho to má tu kvalitu. Herci hrají výborně, CGI taky povedené a celý příběh se stopáží k sobě náramně pasuje. Není to dlouhé a v tom to spočívá. Má to hodně originální děj a průběh a konec mě totálně dostal. Byl jsem napnutej po celou dobu. Mělo to opravdu vše. Nechápu, že jen o 1% lepší než předešlý díl. Vždyť toto byl majstrpís. Zasloužilo by si rozhodně červené hodnocení. 5 hvězd. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sme v lietadle, veď sme predsa v Zóne súmraku. Tentokrát chlapík objaví zariadenie so správou z budúcnosti a ako on síce nepredpokladá, ale divák áno, začne svojim chovaním naplňovať to, čo počuje. Opäť ide o značne cynickú epizódu s cynickou pointou, som zvedavý, či sú takto vybudované všetky epizódy prvej sezóny. Mimochodom diel je excelentne nakrútený, kameraman si pohral s malým priestorom a Scott sa v ňom skvele pohybuje. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama