Reklama

Reklama

Svatá země

  • Francie Holy Lands (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rodina, láska, Bůh, smrt, náboženství… Harry Rosenmerck, americký kardiolog židovského původu zanechal všeho, aby se stal chovatelem prasat ve Svaté zemi. Harry opustil svoji rodinu v New Yorku, protože je smrtelně nemocný. Chce ještě začít znovu. Odjel do Izraele, kde míní strávit zbytek života chovem prasat. Je to jeho cesta ke štěstí? Je to zabloudění? Jak daleko zajde? Najde cestu domů? (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerný film o divnej rodinke, ktorá spolu poriadne nekomunikuje a jej jednotlivý členovia sú roztrúsený po celom svete. Nuda to nie je a celkom ma zaujímalo, kto jak skončí. Najviac ma bavilo postupne sa rodiace priateľstvo medzi nevrlým chovateľom prasiat v Izraely a miestnym rabínom. Ale celkovo som postrádal nejakú hlbšiu myšlienku, ktorá by filmu dodala poriadny zmysel. Takto je to film len na jedno pozretie a ak ho neuvidíte, tak o nič extra neprídete. 5/10. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, netradiční film, jediný problém mám s tím, že to marně hledá žánr - od dramatu ke komedii a zase zpátky...70% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rhys Meyers zvykne hrať úchylákov, nakoniec aj Henrich VIII., ktorého stvárnil v Tudorovcoch nebol žiadny romantik. Ale že by som si chcel zahrať teplého žida, čo chová prasatá? Tu už je iný stupeň úchylnosti. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Chovatelem vepřů v Izraeli (!) na cestě ke spáse. 1)  Čím déle jsem film sledoval, tím více se mi zamlouval, jak jsem postupně získával vztah k postavám._____ 2)  Zaujali mě 40letý Jonathan Rhys Meyers (David) a 50letý oduševnělý Tom Hollander (Moše)._____ 3)  Ženské něžné ruce 39leté scenáristky a režisérky Amandy Sthersové se nakonec podařilo v této dramedy dovést loďku až do přístavu smíření, kde náboženské i jiné rozdíly ustupují všeobjímající lidskosti. No, až tak moc zase ne, ale nějak v tomto duchu to bylo. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama