Reklama

Reklama

Soukromý detektiv se nechal najmout na rutinní případ zmizelé osoby. Vše se však záhy zkomplikuje. A když se ukáže, že hlavní podezřelou je jeho dlouho ztracená dcera, začne boj o čas... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako malé krimi béčko je ”The Poison Rose” celkom okey. Ako film s veľkými menami je to trošku zlyhanie. Chápem divákov, ktorých to nudilo. Na mňa to prvýkrát pôsobilo rovnako a preto som film odložil na inú príležitosť. A vyplatilo sa. Hoci je to relatívne jednoduchá záhada a vysvetlenia nebudú ani trošku prekvapivé (možno s výnimkou toho posledného), tak vďaka Travoltovi sa to dalo dobre skusnúť. Občas som mal síce pocit, že jeho vnútorné monológy neboli potrebné, ale inak mi povahovo aj ako postava dobre zapasoval. Nemal som s ním problém. Ostatní sa snažia, no nie som si istý či im scenár umožňuje dať do toho niečo viac. Všetci dávajú podľa mňa taký štandard. Ale nenájdem výkon, ktorý bol podľa mňa nefunkčný. Inak ani neviem čo viac povedať. Na jedno pozretie je to okey, no nemyslím si, že tento film raz pre niekoho bude nedocenenou klasikou. A čoskoro si uvedomíte, že je film vlastne poriadne zabudnuteľný. Hodnotenie: C ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně zlé, ale žádná paráda se zde také nekonala. Celý film je opravdu velice nudný a případ který řeší není nijak zajímavý a teď po pár dnech už ani pořádně nevím o co tam vlastně šlo. Každopádně film byl výborně obsazený a myslím, že všichni byli naprosto skvělí. Jen škoda že si zahráli zrovna v takovém filmu. PS: bylo mi skoro až líto vidět toho sympatického lovce mumií v takovém stavu. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Fakt by som bol zvedavý, že na základe čoho do toho išiel duo Travolta/Freeman (doplnené trojicou R. Patrick, F. Janssen, B. Fraser)? Kvôli tomu, že J. Travolta bol jedným z producentov? Scenár síce nič prevratného, ale to neznamená, že by sa z toho nedalo vyčariť nejaký zmysluplnejší výsledok. Réžia fakt zlá, ktorá vyvrcholí v totálne spackanom záveru. Občasný komentár udalostí hlavného hrdinu (a vyjadrenie svojich pocitov) vo forme „noir“ síce nie je zlý, ale nevyvolá ten efekt, ktorý by mal. Prestrelky sú na úrovne C-vých filmov. Tento film spomínané duo určite nevyloží do vitrína. P.S.: Brendan Fraser je totálne mimo formy (jak fyzicky, tak aj herecky). Brendan, čo sa s tebou stalo? Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příjemná kriminálka v hlavní roli s Johnem Travoltou,který si roli užívá a film na vás dýchne atmosférou filmu z devadesátek,ale příběj není zrovna dvakrát zajimavý a celkově jsou v žánru daleko lepší kusy, na druhou stranu jak John tak i Morgan Freeman zde působili dobře a určitě ne znuděně.Takový oddechový film s hezkou nostalgickou strunou.Takže hlavně za tu nostalgii dávám celkově 65% a tři hvězdy. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

......hlavne mi ostane v pamäti,že ten John Travolta si vyberá ozaj slabé filmy....toto je napríklad ten príklad.....úvodný námet sa rozvíja,rozmeľňuje až je to skoro neprehľadné a....celé také " bez života"...bez šťavy.... a malá poznámka:ten hrdina z Múmie Brendan Fraser to čo zo seba spravil jedno oblstnuté  mašuro ....hádam sa dá do formy... ()

Galerie (126)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Savannah a Richmond Hill v Georgii a v San Antoniu v Texasu. Točilo se také v Římě v Itálii. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno