Reklama

Reklama

Don't Knock Twice

Trailer

Obsahy(1)

Po dlhých rokoch chce Jess (Katee Sackhoff) získať späť svoju dcéru. Chloe (Lucy Boynton) však z tejto správy nie je vôbec nadšená, keďže matka pri nej nebola vtedy, keď ju najviac potrebovala. Svojou nerozvážnosťou sa však Chloe dostane do problémov. Zaklope dvakrát na dvere domu, v ktorom býva stará čarodejnica, a tým prebudí nebezpečnú kliatbu. Jedinou nádejou na záchranu je totiž len jej matka. Otázkou ale je, či dve osoby, ktoré boli tak dlho rozdelené, sú schopné spojiť sa a poraziť temnú kliatbu. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Mě docela překvapujete, lidi. Po delší době se objeví dobrý, skoro až starosvětský horor s klasickými postupy strašení, a spousta z vás si jen stěžuje na všemožné vykrádání a absenci originality. Vážně jste u duchařiny něco takovýho čekali? DNESKA? Pokud ale nepatříte k rejpalům a chcete se na hodinku a půl "jenom" pobavit, existuje solidní pravděpodobnost, že vás tahle novinka nenasere. Je totiž docela prima sledovat horor, u něhož vám hlavní postavy nejsou úplně u zadku i přes to, že příběh nabídne pár logických kopanců. Každopádně, atmosféru to má moc pěknou, občas je to poměrně strašidelný a tentokrát nevadí ani pídění se po pravdě, s čímž navíc souvisí i příjemný závěrečný twist. Zkrátka nemám důvod nadávat, bavilo mě to a tečka. (70%) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na tento Horor mě nalákala krásná Lucy Boynton, která se mi zalíbila už ve February a toto je v pořadí třetí Horor, který jsem s ní viděl (druhý byl Apostle) a i když je zde jako hlavní postava, celkově je z těch tří nejslabší. Tím ale nechci říct, že by Don't Knock Twice byl nějak špatným Hororem. Sice mi vadila trochu ta typická, britská atmosféra, ale slušných Hororových scén je tu dost, celkem i dobrý příběh a finále bylo parádní. Určitě to nepatří mezi filmy, na které bych se v budoucnu chtěl podívat znovu, jsou lepší Horory na podobné téma, ale pro mě na jedno zhlédnutí, fájn podívaná. Slušná trojčička. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Pošťák vždycky zvoní 2x a dementi co chtěj chcípnout ťukaj 2x na dveře babušky Jagušky. Ta se nasere, že jí někdo vyrušil od pletení ponožek nebo čumění na Ordinaci a hned zahájí svou kletbu. Všichni mladí to ví, všichni se o tom spolu baví a co myslíte? Ťukaj dál? No jasně, že jo. Jednou takhle zabuší černoušek a jeho bílá přítelkyně (miluju jak do filmů serou čím dál častěji barevné páry a jo, vím že ode mě to sedí) no a čarodějnici to opět nasere. Černoušek zařve hodně rychle a bloncka, aby si zachránila prdel, kterou má pěknou, se rozhodne utužit svůj vztah s matkou, kterou už nikdy nechtěla vidět, ale tak když jde o život, člověk názor změní a běží za maminkou. Mamča je nadšená, že jí dcera dává druhou šanci a nadšeně si jí pustí do baráku. S tím otevře samo sebou i Jagušce a ta začne oběma kurvit život, jelikož bloncku prostě chce za každou cenu získat do svých rachitických spárů. Koukalo se mi na to každopádně fajně, občas jsem sebou i cukla, chytila se za hrudník v místech, kde mají holky kozy (já tam mám hovno, krom bradavek) a přerývavě dýchala jak po jebačce s mladým. Celkově vzato tedy musím tento horůrek pochválit, Jagušku poplácat po vychrtlém ramínku, za dobře odvedené strašení ale, že bych od teď na důchodkyně radši zvonila, aby mě nesežraly, to zase ne-e. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je to tak... Někdy prostě stačí, když film nonstop temně duní. Dokonce pak ani nevadí, že postavy se nechovají ani v náznacích, jak by se v takové chvíli choval člověk, ale rovnou přijímají roli figurek na žánrové šachovnici (chlápek vidí monstrum a místo aby se pokoušel utéct, se ohlíží po lampě, protože ví, že kdyby scéna přestala být strašidelně nasvícená, přestalo by mu hrozit nebezpečí). Vývoj děje je místy vyloženě dementní (ty padací dveře), ale je to tak za hranou, že to nevypadá, že tomu vůbec mělo být jinak. Ledasco je vykoupeno závěrem, který do toho zpětně vloží trochu logiky, ale zase bych nepodléhal iluzi, že to najednou dává smysl. Jde prostě o dlouhý hororový klip, kde jediná motivace je show. Podobně jako Rychle a zběsile na poli akce je tohle typický post-truth film v rámci hororu. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Väčšinou hodnotím/komentujem filmy hneď po zhliadnutí, ale pri Don't Knock Twice na písanie nebol čas, takže sa do toho púšťam až "deň po" a vlastne ani neviem what to say, čo asi vypovedá samo o sebe. Pamätám si viac menej len to, že som sa pri sledovaní mierne nudil. Baba jaga alebo čo za príšeru sme vlastne mali možnosť vidieť by sa dala označiť za celkom hrôzostrašnú, ale scén s ňou nebolo príliš veľa a mimo nich som nepociťoval najmenší závan hrôzy a či nebodaj kvalitnej atmosféry. Príbeh sa viac menej celý čas nikam neposúval, "vyšetrovanie" všetkého paranormálneho, čo sa mladej Jess dialo, vo mne nič nezanechalo a o napínavom rozlúskavaní záhady fakt nemožno hovoriť. 40% a na jedno zhliadnutie sledovateľné. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama