Reklama

Reklama

Max a Gaston jsou dva šprýmařští samorostlí policajti, kteří jdou na lov gangsterů úplně jinak než všichni ostatní. Své nejlepší nápady totiž dostávají ve chvíli, když se cpou pravou švýcarskou čokoládou. Max navíc odpaluje granáty, které po něm vrhají pronásledovaní gangsteři, tenisovou raketou s bravurou Borise Beckera. A to vše zvládá s typicky "alpským" klidem. Oba policisté řeší záhadný problém, musí totiž nalézt vraha s tygřími drápy, který za sebou zanechává krvavou stopu. Jeho oběťmi jsou vždy mladé a krásné dívky - všechny z Anglie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

stanslon

všechny recenze uživatele

Já ten film neviděl a nemohu ho ani hodnotit. Ale padl jsem na hubu z hodnocení "corbatina" a jeho tří hvězdiček : "Ale u tohoto filmu přece za to jaký je Menzel nemůže. Byl pouze osloven, aby zaskočil za režiséra, který onemocněl." Protože režisér za svůj film může, tak jako autobusák za svou linku a svou bouračku. I kdyby neměl co žrát a o tom pochybuji, pokud má svou čest, mohl ho natočit pod pseudonymem. Jenže by to bylo za třetinu gáže. Pan Menzel ztrácí glanc. Je to vidět i na jeho soukromém životě. No což, už měl být léta v důchodu. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Slabá kriminální bláznivá komedie o dvou švýcarských detektivech, kteří odhalí záhadného pachatele vražd mladých anglických dívek. Max Rüttli (Rolf Knie) a nemluvný Gaston (Gaston Häni) jsou ozbrojeni pouze čokoládovými pistolemi, a když už mají pravé, tak v nich pouze slepé náboje. Ale neohroženě čelí jakémukoliv nebezpečí a přes slabě vtipné scény se dopátrají pachatele vražd všech dědiček bohatého lorda Ronalda Denvera (Karl Heinz Vosgerau). Ke všemu je tu i stopa romance, když se podaří zachránit život poslední oběti Dianě Brington (Susanne Uhlen). Pachatlem se ukáže lstivá druhá manželka lorda (Herta Worell). Pak je tu ještě anglický policejní inspektor Higgins (Gert Burkard), adoptivní otec Diany. Občas vtipné, ale jako celek dost slabé, chvílemi až trapné. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Ani se nechce věřit, že tuhle komedii režíroval Menzel. Pokud tedy pominu zaměnitelný režijní rukopis, není to tak špatný film, jak vyplývá ze zdejšího hodnocení. Na Menzela to je ale málo. Dva cool policisté, co dosahují dobrých výsledků při vyšetřování, jen když se cpou tabulkou švýcarské čokolády, je opravdu slabomyslný nápad, ale tempo a zručná akce filmu nechybí. A to asi rozhodlo v mém hodnocení. Není to nudné a není nutné u toho jíst zrovna švýcarskou čokoládu, ale z osobní zkušenosti můžu prohlásit, že po filmu jsem dostal opravdu na čokoládu chut. 60% ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Jako male dite jsem Cokoladove Cmuchaly milovala. Ted jsem se na ne chtela podivat znovu a byla jsem pripravena, ze je splachnu do odpadu. Opak se stal pravdou, bavila jsem se od zacatku do konce. Priblble vtipy, milovany Salzburg a naprosto genialni hlasky. Po dobu sledovani filmu konzumovana svycarska cokolada. A jo, desne si pripadam! ()

MrMir 

všechny recenze uživatele

Vyborne vzpominky z mladi nahradilo usmevene zklamani po nakupu v trafice za 49kc a naslednem shlednuti (2009). Slusna rezie, silena zapletka, sileni herci. BTW nechapu, jak nekdo muze dat 1 hvezu s vysvetlenim - "Byli jsme na tom "s družinou" na odpoledním promítání (za komančů), pamatuji si jen to, že tam měli pistole z čokolády." (alanP) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama