Reklama

Reklama

Žáby bez jazyka

Trailer

Obsahy(1)

Rodinný příběh jednoho dne Jaroslava K. (Jaroslav Plesl) a jeho nejbližší rodiny. Jaroslav K. bojuje o svoje děti, a aby je získal od svojí krásné ženy Blanky (Jazmína Cigáneková), musí se vyrovnat nejen se svojí dominantní matkou Dorotou (Regina Rázlová), ale hlavně se musí poprat se svými nejtemnějšími stránkami a démony. Na jeho metaforické cestě, která je strukturovaná jako počítačová hra, bude muset obětovat víc než by kdokoliv z diváků předpokládal. (Cinemart)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Já už jsem jednou řekl, že až si zase budu muset k čs filmu pouštět titulky, tak tomu napálím odpad, umění neumění. Tohle je navíc fakt pseudoart a totální srágora. Proč mám koukat na život idiotů, navíc několikrát znovu idiotsky zašmodrchanej? Mně stačej bohatě idioti v internetovejch diskusích, do ložnice jim koukat fakt nepotřebuju.

MMXIII

MMXIII (hodnocení, recenze)

Regina Rázlová se zapojila do soutěže o nejstarší českou herečku v odhalené scéně a dotahuje Libuši Švormovou - byť natáčela v pouhých 73 letech, zase se nebála full frontalu. Thumbs up!

Lykos

Lykos (hodnocení, recenze)

Tak zajímavý a chytlavý trailer jsem k českému filmu snad ještě neviděla. Jsem zvědavá..

mchnk

mchnk (hodnocení, recenze)

Vynikající trailer...vypadá to na pěkný psycho, těším se :)

Související novinky

46. ročník LFŠ odhaluje program

46. ročník LFŠ odhaluje program

11.07.2020

Od pátečního poledne 7. 8. až do středeční noci 12. 8. 2020 nabídne Letní filmová škola plnohodnotný program, vedle historických a současných filmů se dostane i na divadla, koncerty a další… (více)

Reklama

Reklama