Reklama

Reklama

Vánoční princ: Královská svatba

  • USA A Christmas Prince: The Royal Wedding
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra filmu opravdu neprospěla. Vlastně vůbec žádná změna. Ať už se totiž jedná o přeobsazení otce někým otravným, změnou profese Sarah Douglas tak aby byla ještě víc protivná, ale hlavně přidáním neskutečně nesnesitelného svatebního organizátora, kterému jsem nechtěl nic jiného než ublížit… změny prostě celý snímek výrazně poškodili. Vánoční princ si díky hlavní hrdince a králově sestře dokázal udržet ještě jiskřičku kouzla, ale že by jí dokázal v pokračování nějak líp využít už bohužel nevěřím. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Tam, kde první díl jakž takž funguje, dvojka selhává na plné čáře. Největšími problém jsou nejen průhlednost a tupost, ale hlavně nuda, která prostupuje naskrz celým filmem. Zde se dokonce nedá ani zasmát hloupostem, které v tomto filmu působí strašně hloupě, zatímco v prvním nějakým způsobem fungovaly. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

To je tak blbý, až si musím pustit třetí díl. Korupce v rozdávání státních peněz, nabourání do státního archivu, žurnalistická práce, Sahid, ... prostě všechno je to strašně pitomý, až to bolí. Jenomže... Myslím, že s postupujícím časem jak víc a víc koukám na tyhle vánoční televizní zkázy, mě to víc baví. :-D Jinak bych to dostalo o hvězdičku míň. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Z letošní vánoční nabídky Netflixu dost možná ten největší výplach. Vzhledem k tomu, že jde o sequel k prvnímu filmu, který byl také horší než letošní kousky, to nepřekvapí. Ovšem snaha o příběh, nové postavy a to všechno jde vedle. Příjemné jsou vánoční kýčovité scenérie a Rose McIver je mi trochu líto, ale tohle by se vám nelíbilo ani na drogách. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tohle hodně bolelo. Pokračování vánoční romance ztratilo romantiku, vánoční kouzlo a v podstatě i jakýkoli smysluplný děj. Zápletka, kterou snad stloukli dohromady v nějaké chráněné dílničce retardů, je nesmyslná dokonce i když vytuníte toleranci na maximum a kritické myšlení zamknete někam do komory. Postavy někde poztrácely vše co je dělalo sympatickými, z moudrého otce je navíc po přeobsazení ukázkový křupan, a jako by toho nebylo dost, dere se do popředí otravně afektovaný ovšem rasově, genderově a vůbec všemožně multikulturně bezchybný exot. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo zejména v Rumunsku. (MeanWhile)

Reklama

Reklama