Reklama

Reklama

Depeche Mode: I Feel You

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1993, 4:31 min

Obsahy(1)

Hudební videoklip elektronické kapely Depeche Mode je dvacátým sedmý singlem kapely a je natočen v černobílém provedení. Rockověji orientovanější zvuk v písni využívá více neelektronických nástrojů, než kdykoli předtím. Ve videoklipu si rovněž zahrála modelka a herečka Lysette Anthony. (Epistemolog)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Päťka z čírej nostalgie, tie skutočné umelecké skvosty natočil k SOFAD Corbijn až pri singloch č. 2,3 a 4 (nehovoriac o koncertnom zázname) a špeciálne video k Walking in my shoes je viacvrstevnaté umenie v každom zábere. Kto si ale spomína na to, keď tento klip videl prvýkrát v očakávaní návratu kapely po troch rokoch a netradičnú pieseň si užíval, tak tento moment patrí medzi tie, na ktoré sa v živote nezabúda. Podobný šokantný trik využil Corbijn pri comebakových klipov pri všetkých troch albumoch z 90. rokov a zhodou okolností ide dodnes o ich najvyzretejšie celky. No a samozrejme nás tu potešila oveľa viac krásna Lysette Anthony ako vychudnutá holá potetovaná Gahanova hruď. Posledné momenty klipu sú dnes už tak trochu na facepalm. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

DM sa asi nechceli zbaviť ČB výrazu svojich videoklipov. A mne to vôbec nevadí. A keď si do klipu prizvali Lysette Anthony, teplota stúpa. ()

Zajímavosti (3)

  • Uvádí se, že čtyři symboly na obálce jejich slavného singlu I Feel You jsou ve skutečnosti skrytým odkazem na narozeniny členů a že je možné kód rozluštit pouze po znalosti jejich data narození. (Trajektt)
  • Videoklip se natáčel v Madridu, ve Španělsku. (BMW12)

Reklama

Reklama