Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když John (Marcel Ruiz), adoptovaný syn Joyce Smith (Chrissy Metz), propadne prasklým ledem jezera v Missouri, každého nad bezvládným tělem opouští veškerá naděje. Přes pochmurné předpovědi lékařů i vědců Joyce neztrácí víru a stane se inspirací i pro ostatní, kteří se začnou modlit za Johnovo uzdravení. Snímek Zlom, který vznikl podle neuvěřitelného skutečného příběhu, je fascinující připomínkou, že víra a láska mohou přinést vlnu naděje a někdy dokonce i zázrak. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

A Ty vole... Tak tohle bylo pro mě, jako neznaboha, dost nepříjemný. Příběh, jako takovej je zajímavej, ale ten podtext a navádění jsou příšerný. Kdyby se ten příběh nestal(bez ohledu na to, co za uzdravení mohlo), nedal bych ani tu 1*. Tohle byla příšerná pánbíčkářská vymejvárna. Tohle už si nikdy nepustím a rovnou to letělo do zapovězených vod. Za mě bídná 1* a ROZHODNĚ NEDOPORUČUJU ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se jedná o jeden z mála amerických filmů, kde v dialozích nezazní slovo hovno, může to někomu připadat jazykově chudší. Taky tam neni žádná akce a ani jednou jsem se nezasmál. Takže na tohle všechno si dejte pozor! A když už si na to ten pozor dáte, uvidíte moc hezký a dojemý film. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Srdcervúci životopisný príbeh o chalanovi čo ušiel hrobárovi z lopaty. Liezť na ľad, keď nie je overený a navyše boli chalani aj varovaní, je teda pekná hlúposť. No ale na druhú stranu snímok diváka znásilňuj svojim silným náboženským nátlakom, a to teda vadí. Priam až náboženský fundamentalizmus tu srší. Obsahovo podobné napríklad so Zázrakmi z neba (2016), no spracovaním a formou kdesi v inej galaxii. Podpriemer. 40/100 ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Asi takto: ked sa sfilmuje vitazstvo trpajzlikov nad drakmi, tak ludia plesaju, jaka to skvostna sracka. Ked sa sfilmuje skutocny pribeh z prvej ruky, kde zvitazi laska a viera nad smrtou, tak sa to ocajchuje ze 'agitka' a 'odpad'. Takze dalsi hodnotny film nenakruteny velkolepo, ktory by mohol rozsirit obzor neinformovanym ukratenym spoluobcanom, ze Boh bol, je a zostane Autorom a Panom nasisch zivotov. Ako tisice inych, aj tento pribeh je z prvej ruky od tych, co to prezili a protagonisti filmu stale ziju - no ale ovsem nie je zaujem o dokazy ci autenticke pribehy, ludia si radsej pozru daku trpajzlikovsku sracku ku pivu. Ja davam 5* ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Z těch dvou komentářů zde je mi smutno. To, že se film zaměřuje na křesťanskou víru a modlitby a zázraky atd. neznamená že si ho nemůžou užít nevěřící lidé. Žádný zázrak to teda není (pun intended), ale je to podle skutečné události a už jen pro to mě zajímá. Nejsem věřící, na zázraky (v křesťanském slova smyslu) nevěřím a v životě jsem se k ničemu a nikomu nemodlila. Ale film nádherně přibližuje křesťanskou komunitu v malém městečku USA a dokáže si ho užít každý kdo není ignorant. Navíc je ve filmu plno známých tváří, které zaručují fajn podívanou. Není to Oscarovka, nebude to bořit rekordy v tržbách, v Čechách si to asi publikum nenajde a vyskytlo se plno cringy momentů, které jsem si musela trošku sarkasticky okomentovat, ale já osobně jsem moc ráda, že jsem film viděla. 3* ()

Galerie (56)

Související novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (více)

Reklama

Reklama