foto

Chrissy Metz

  • nar. 29.9.1980 (39 let)
    Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zlom
2018 Sierra Burgess je marná
2008 Zprávy TV Onion
2007 Loveless in Los Angeles

TV seriály

2020 Tohle jsme my (TV seriál)
Strangers: Part Two (S04E18)
After the Fire (S04E17)
New York, New York, New York (S04E16)
další epizody (8)
2019 Tohle jsme my (TV seriál)
So Long, Marianne (S04E09)
Sorry (S04E08)
The Club (S04E06)
další epizody (16)
2018 Kung Fu Panda - Tlapky osudu (TV seriál)
The Last O.G. (TV seriál)
Repass (S01E05)
Tohle jsme my (TV seriál)
Začátek je konec je začátek (S03E09)
Šest díkůvzdání (S03E08)
Kamsahamnida (S03E06)
další epizody (13)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Trojka (S02E10)
Dvojka (S02E09)
Nejzklamanější člověk (S02E07)
další epizody (16)
2016 Tohle jsme my (TV seriál)
Loni o Vánocích (S01E10)
Výlet (S01E09)
Poutník Rick (S01E08)
další epizody (10)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Opona padá (S04E13)
Parádní kousek (S04E12)
Kouzla lidské mysli (S04E11)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Večírek smrti (S04E09)
Krvavá lázeň (S04E08)
2010 Huge (TV seriál)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Sundance (S02E07)
2003 All of Us (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Oscar 2020 (TV pořad)
2019 RuPaul (TV pořad)
The 24th Annual Critics' Choice Awards (TV pořad)
The 76th Annual Golden Globe Awards (TV pořad)
The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2018 2018 Billboard Music Awards (TV pořad)
2017 2017 American Music Awards (TV pořad)
69. Emmy Awards (TV pořad)
E! News: Daily Pop (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
Megyn Kelly Today (TV pořad)
The IMDb Show (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky