Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (75)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jediné negatívum vidím na tomto filmíku, a to je Elodie Fontan. Krásna dlhovlasá blondínka z Čo sme komu urobili alebo Alibi na mieru sa zmenila na divne červeno zafarbenú krátkovlasú pani, čo jej uberá na atraktivite a pridáva na rokoch. Ale inak dobrá komédia, presne ten francúzsky štýl, ktorý mi sedí a ani napriek výrazne sexuálne zameranej postave tu vtipy nie sú zbytočne prehnané. Apropo, asi aj vďaka tomu sa tu podarilo dotiahnuť Pamelu Anderson, ktorá by po Kupidovom parféme po päťdesiatke najviac prahla. Ako paródia na nadržaného Jamesa Bonda celkom fajn. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Za mě trochu netradiční Francie, která tasí slušnou akčňárnu kříženou s komedií a je to poměrně dost troll film pro diváky s podobným vkusem. Má to kopu vtipů, dostatečně poutavou hlavní linii o honbě za ukradeným parfémem, který ostatní donutí se do vás zamilovat, a situace, které příběh přinese, jsou často nečekaně originální a hlavně dost zábavné. Možná škoda, že je film dobrý po celou dobu, a tak nepřinese žádnou výraznější scénu, kvůli které by se film dal hlouběji zapamatovat. Dost slušný kousek. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Len vo Francuzsku vedia natocit taku mega-blaznivu komediu,Philippe Lacheau je zarukou skvelej zabavy,presvedcil som sa o tom uz parkrat,vela vtipnych situacii,vyborna kamera ci hudba a tie spomalene zabery boli uplne cool,k tomu vsetkemu nadherne francuzske zeny,no co si clovek moze viac zelat,parada po kazdej stranke...:-) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jste na super párty se skvělýma kočkama, všichni se baví, alkohol teče proudem...jenže vy jste ten nebožák, který musí zůstat střízlivý, protože slíbil že všechny rozveze do jejich domovů. Sledujete jak se všichni smějí stupidním fórům, uzavírají absurdní sázky a holky hrají driblovanou s vlastníma kozama. Všichni hubu od ucha k uchu...paráda. A vám, střízlivému hovadu nepříjde nic z toho vtipné...vlastně je vám za ně trapně a nechcete tam být. Tak nějak jsem si připadal při sledování tohoto filmu. Infantilní, hloupé fórky, pitomá a primitivní zápletka...posledních cca 20 min. už jsem ani nedokoukal. Připravil mě covid o smysl pro humor? Kdoví, ale aspoň takto po paměti se mi to úplně nezdá. Pravděpodobnější je, že jsem svoje nároky, ani vzhledem k nízké úrovni současných komedií, prostě nesnížil. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Tohle je velká zábava. Philippe s Tarekem mě nemůžou zklamat a jejich ztřeštěné komedie žeru. V téhle nepěkné, temné, totalitní době obzvlášť potěší dobrá akční komedie se spoustou geniálních vtípků a situací. Nasmála jsem se fakt hodně a to je potřeba, jako sůl. Doporučuji všem na zvednutí nálady. Francouzi nezapomněli točit filmy pro pobavení a to je moc dobře. Byly doby, kdy neměli konkurenci. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Na začiatku filmu si Laura (Élodie Fontan) odfotí číslo pod „kódom“, pomocou ktorého ich zákazníci kontaktujú. Kód „X Y Z“ odkazuje na názov prvej epizódy anime City Hunter (1987–1991). (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) spomína na natáčanie: "Dala som postave Laury trochu jemnosti. Chcel som, aby bola s Nickym (Philippe Lacheau) veľmi milujúca a veľmi ochranárska, pravdepodobne viac ako v animovanom seriáli. Vlastne si myslím, že som ju obmäkčila a urobila vyváženejšou." (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) mala na sebe vo filme výraznú mikinu s vyšitým písmenom L. Išlo o bundu Premium Letterman Baseball School College Bomber Varsity. Bunda bola námornícka modrá a zlaté rukávy boli z pravej kože. Išlo o produkt firmy Tripex. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama