foto

Elodie Fontan

  • nar. 9.7.1987 (32 let)
    Bondy, Seine-Saint-Denis, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Co jsme komu zase udělali?
2018 Brillantissime
Nicky Larson: Agent amatér
2017 Alibi na klíč
Mission Pays Basque
2016 Venise sous la neige
2015 Léto All Exclusive
Vůně vraždy (TV film)
2014 Co jsme komu udělali?
2008 Marie et Madeleine (TV film)
2006 Právo na smrt (TV film)
Sois le meilleur (TV film)
2005 Seconde chance (TV film)
1998 Meurtres sans risque (TV film)
1996 Povolání: Učitel

TV seriály

2019 Prise au piège (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Příliš brzy (TV seriál)
En mémoire de ton sourire (S09E06)
Je vais me battre (S09E04)
Mon monde s'écroule (S09E03)
další epizody (4)
2018 Příliš brzy (TV seriál)
Avec ou sans toi ! (S08E10)
S'il suffisait qu'on s'aime... (S08E09)
Secrets de famille (S08E08)
další epizody (9)
2017 Příliš brzy (TV seriál)
Ma belle-mère s'appelle Clem - Partie 2 (S07E10)
Ma belle-mère s'appelle Clem - Partie 1 (S07E09)
Maman, où t'es ? - Partie 2 (S07E08)
další epizody (10)
2016 Příliš brzy (TV seriál)
Une femme de trop (S06E05)
¡ Matame ! (S06E04)
Comment ne pas douter ? (S06E03)
další epizody (5)
2015 Příliš brzy (TV seriál)
Ça y est, je marie ma fille ! (S05E05)
C'est pas gagné ! (S05E04)
Jamais sans mes filles ! (S05E03)
2014 Duel au soleil (TV seriál)
Le Monde du silence (S01E02)
Příliš brzy (TV seriál)
Ma femme, sa soeur et moi (S04E05)
Rendez-moi ma fille (S04E04)
Quand maman dérape (S04E03)
další epizody (5)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Le rat et la danseuse (S09E06)
2013 Příliš brzy (TV seriál)
Haut les coeurs ! (S03E03)
Maman a craqué (S03E02)
Un de plus chez les Boissier ! (S03E01)
2012 Příliš brzy (TV seriál)
La guerre des familles (S02E03)
La mutation (S02E02)
La famille, c'est sacré ! (S02E01)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 Příliš brzy (TV seriál)
C'est la rentrée ! (S01E04)
Vive les grandes vacances! (S01E03)
Bienvenue à Valentin ! (S01E02)
další epizody (4)
2008 Pas de secrets entre nous (TV seriál)
Seconde chance (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
La Grande Vie (S03E04)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
L'Ombre d'un doute (S02E10)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 La Croisière foll'amour (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)

Fanoušci tvůrce