Reklama

Reklama

Likvidátoři

Trailer

Thomas je vdovec a bývalý federální agent. S dcerou se ukryje v Londýně. Když se k němu vloupají 3 muži, zabije je. Jeho fotografie se pak objeví v televizi a do Londýna míří nájemný vrah pověřený americkým zločineckým bossem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Naprostá spokojenost. Já od této podívané dostal přesně to, co jsem od ní očekával a proč jsem do ní šel. Takže se jedná o přímočarou, vážně dynamickou akční jízdu, se současnou absolutní světovou filmovou jedničkou, co se akce týče, Scottem Adkinsem, který tu opět v plné parádě předvádí naplno své mistrovské bojové umění, i když tedy musím i přiznat, že se zde na filmy s ním možná i víc střílí, než bojuje, což ovšem nemění nic na faktu, že je Scott prostě pořád bůh a akce je zde zpracována přesně jemu na míru, takže přehledná, drsná, nápaditá, mající koule, prostě pecka. Mile pak překvapila i zápletka, která sice není ani nápaditá, ani originální, ale rozhodně nenudí, bavila mě, není hloupá, ani naivní, má fakt parádní spád, pořád se něco děje, akce střídá akci, fungují tam dokonce i emoce, takže ani v tomto ohledu není co řešit. Na rozdíl od zvratů se zde dočkáme i napětí a závěrečný happyend upřímně potěší. Eliminators je zkrátka výtečné béčko, stojící samozřejmě především na Scottu Adkinsovi, který to povyšuje celé o několik levelů výš, nicméně i bez něj by šlo o záživnou jízdu, která potěší oko každého příznivce pořádné chlapské akce. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to bohuzial dalsia podfinancovana Adkinsonovka v ktorej sa hlavny neherec bez poriadnej charizmy snazi väcsinu filmu hrat, aby natiahol stopaz, pretoze na poriadne akcne sceny neboli prachy. Dejova omacka je neskutocne nezazivna a od polovice som ju uz dost pretacal. Akcnych scen, ktore by vynahradili to utrpenie tu nie je dostatok. Dve trochu väcsie prestrelky, ktore pôsobia umelo. Neviem naisto povedat, ci boli vystrely znova CGI alebo nie, ale prestrelky ma nenadchli. Jedinym velkym kladom celeho filmu su bitky. Nunn uz v minulom filme s Adkinsom ukazal, ze patri k tym par vyvolenym, ktory dokazu predat divakom jeho schopnosti. Oproti bitkam u Florentinea su menej akrobaticke a realnejsie. Pôsobia kontaktne a cely cas su dokonale prehladne. Ale nebol by to Adkins, aby nepredviedol aj par pôsobivych akrobatickych kuskov. Väcsinu filmu ide po Adkinsovi zabijak, ktoreho hra Wade Barrett, ktory vyzera ako ušata steroidmi nabuchana verzia Adkinsa. A kedze ma briadku, tak aby sme ich v bitkach rozoznali musel briadku obetovat Adkins a potvrdil tym zname prekliatie: oholeny Adkins = slaby film. Wade je aspon v bitkach kvalitnym protivnikom. Najviac sa mi ale pacila bitka v nemocnici s policajtmi, ktory pouzivaju tie ich vystrelovacie obusky a potom bitka v obmedzenom priestore lanovky. Kvôli bitkam sa to rozhodne oplati raz vidiet, ale druhykrat si to pozru len zenske alebo bukvice, ktore si niekolkokrat uziju polonaheho Adkinsa. Az sa divim, ze tu absentuje romanticka linia, pritom prilezitost tu bola, ale ostala nevyuzita. Na zmiernenie abstaku po dalsom Boykovi to celkom funguje, ale uz sakra chcem dalsieho Boyku. Ved od uvedenia traileru ubehol uz skoro rok. 4/10. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Takový 20-30 let starý "šuplíkový scénář", který by slušel Seagalovi nebo Van-Dammemu za jejich slávy. Tomu tedy odpovídá i kvalita dialogu, zápletky a tím se i definují slabiny a silné stránky. V kostce vzato to není tak úplně debilní, souboje jsou natočeny dobře a diváka vysloveně neuráží (fyzika, logika i fyziologie tady tak nějak funguje). Kéž by tohle bylo to nejhorší v čem Scotta Adkinse potkáme :). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins sice ve větších amerických filmech hraje jen přicmrndávače, ale když dostane v béčku prostor, využije ho naplno. A to se mu podařilo ve snímku "Eliminators", kde je otcem, jenž chce jenom svojí dcerku, která je mu ale vzata. Udělá ale všechno, aby svou dceru dostal zpět. Fajn akční jízda. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli ty tři hvězdy nejsou pro tenhle film až moc.Ten film opravdu jako by vypadnul z devadesátek,ale že by to bylo podobný třeba filmům se Seagalem,to asi moc ne.Steven měl ohromný charisma,což Scott ani v nejmenším nemá.Příběh je jednoduchej,a hlavně příliš nezaujme,nemá to ty správný koule.50%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama