Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Dokonalá zlodějka Carmen Sandiego využívá svoje schopnosti ve prospěch dobra a společně s parťáky na cestách po světě kazí plány zlé organizace jménem VILE. (Netflix)

Recenze uživatele Víteček k tomuto seriálu (4)

Carmen Sandiego (2019) 

Je určitě na škodu, že neznám žádnou z videoher s Carmen, určitě bych to ocenil ještě víc, ale i bez toho se to dá bez problémů sledovat a užil jsem si to. Animace mi celkem sedla (působí to na mě rozpohybovaností trochu jako takové západní anime) a myslím si, že to vypadá dobře. Postavy byly sympatické a rozmanitě zajímavé, obzvlášť titulní hrdinka a oba policisté. Příběh je takový dětsky seriálový, ale rozhodně neurazí. V oblasti namluvení není nikdo z hlavních postav, kdo by mě vyloženě nadchl, ale celkově mu zároveň není moc co vytknout a je dobré. Za mě 75 % a celkem chuť kouknout se na druhou řadu, až bude. ()

Série 2 (2019) (S02) 

V podstatě to samé, jen s o něco víc propojeným příběhem napříč epizodami a s širším repertoárem postav. Bavilo v podstatě stejně jako první řada, takže i stejné hodnocení. ()

Série 3 (2020) (S03) 

Taková maskovaná jednohubka. Menší série, která příliš nikam neposouvá příběh, ale zabaví dostatečně. Prostě pár dílů navíc. Nic víc, nic méně. ()

Série 4 (2021) (S04) 

Velmi slušné zakončení. Na můj vkus trochu moc uspěchané, ale jako celek se mi to líbilo a oceňuji, že to dospělo k nějakému rozuzlení. ()

Reklama

Reklama