foto

Krista Marie Yu

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Darkness
2015 Agent Carter (TV seriál)
Dr. Ken (TV seriál)
Trable o Vánocích
2014 Hand of God (TV seriál)
2013 Super Thundermanovi (TV seriál)
2012 Kde je Albert?
Sync
2011 Záměna (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Město žen (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace