Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Nedůvěřivá agentka CIA vyslýchá charismatického muže, který založil duchovní hnutí a vyvolal politické nepokoje. Co je přesně zač? A o co mu jde? (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (80)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Bůh nebo podvodník? Bůh konečně oslovil lidstvo nebo jde o nový typ terorismu? Tato otázka je podružná, protože zajímavější je sledovat reakce jiných lidí na nečekanou záležitost. Máme tu cynické agenty, zoufalou matku a kněze ztrativšího víru, kterému mesiáš přijde vhod. Pokaždé, když už máme jasno, objeví se nové ALE. Ne každému však vyhoví pomalé tempo. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Biblický příběh,namapovaný na současnost (minulost je minulost,teď je teď),která není povzbuzující (bůh chce opět někoho vyhladit).Nosné myšlenky,které mají obecnou platnost ((když každý začneme konat dobro,bude svět v pohodě,nebo staneš se tím,čím se stát chceš) jsou podány s důrazem na jednotlivé postavy s potřebnou dávkou naléhavosti (tíha rozhodování se). Výsledná hra na pravdu nebo lež ,podpořená hereckými výkony nejvyšší kvality,pak dokáže být napínavá nejen v rámci špionážního zákulisí. ()

Reklama

pilarius 

všechny recenze uživatele

Někdo uvěří snadno, někdo neuvěří nikdy - no věřili byste tomu? Já vím, že bych bych neuvěřil nikdy, ale něčemu takovému bych věřil rád. Mnoho postav s originálními charaktery a vlastními motivacemi, nejasnost, avšak ne zmatečná, nýbrž cílená. Čekal jsem trochu rychlejší tempo, ale nakonec se ukázalo být ideální. V součtu další zajímavý Netflix Original, který jsem milerád bingewatchnul. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Buď geniálne dielo s hlbokým presahom alebo totálny bulshit, ktorý si sám sebe podkopal nohy poslednou epizódou. Sám si skutočne neviem vybrať, na ktorú stranu sa prikloním. Niektoré scény, ale aj epizódy ma bavili veľmi, no ako celok pôsobí Messiah až príliš rozpačito a nekompaktne. Scenáristi akoby sa snažili tono povedať veľmi veľa a žiadnu tému nedokázali dostatočne objasniť alebo dotiahnuť do konca. Po skončení seriálu vyvstáva viac otázok ako odpovedí a to ja naozaj nemám nejak extra rád. Áno mám rad tajomno, duchovno a nadprirodzené javy ale tento seriál ako keby ani sám nevedel kde vlastne stojí. Je to ako cesta, ktorá vedia od nikadiaľ nikam. Po jeho dopozeraní budete v podstate tam kde na začiatku, len omnoho viac zmätení... 65 %!! ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Zhruba do pátého šestého dílu jsem to hltal a říkal si, že nic s větší myšlenkou tu dlouho nebylo a být ani nemůže. Potom se ale všechno to, co seriál poctivě buduje od první minuty, tak nějak hodí stranou, aby se mohlo z fáze příchodu spasitele přejít do fáze politické. V tu chvíli alespoň mě přestala ta hra s divákem trochu bavit a cítil jsem z toho promarněný potenciál. Jak mě seriál dokázal na začátku přesvědčit, že osud je daný, smrt není nic špatného, každý zde má své místo a společně tvoříme jednotu a systém, který se o sebe stará vlastně tak nějak sám na základě našich činů, tak posléze to začal tím neustálým podezříváním zahazovat a odsouvat to duchovno na druhou kolej. Pomyslná zadní vrátka scénáristů se otevřou tolikrát, že panty zkrátka upadnou a já nakonec ani nevěřím, na čí straně ten seriál vlastně je. Těžko posuzuji, jestli jsem nakonec zklamaný, nebo se stejně koupu v rozkoši, protože ona i ta druhá půlka nakonec znázorňovala jen to, jak by to v té Americe zcela jistě v takové situaci vypadalo. Asi to budu muset vidět ještě jednou. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Okolo 30. minúty sa protagonisti vezú na československom aute Škoda Forman. (shushen)

Související novinky

Zemřel herec Philip Baker Hall

Zemřel herec Philip Baker Hall

13.06.2022

Smutná zpráva z filmového světa. V úctyhodném věku 90 let zemřel herec Philip Baker Hall, známý z jeho mnoha vedlejších rolí i jako jedna z nejvýraznějších tváří své generace. Diváci si jej mohou… (více)

Reklama

Reklama