Reklama

Reklama

Lidé zítřka

  • USA The Tomorrow Man
Trailer

VOD (1)

Zatímco Ed Hemsler (John Lithgow) tráví svůj život přípravami na katastrofu, která možná nikdy nenastane, Ronnie Meisnerová jej zasvětila nakupování věcí, které nejspíš nikdy nevyužije. Tito dva lidé se v jednom americkém městečku snaží najít lásku a přitom se navzájem neztratit ve svém harampádí. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a v podstate neškodný romantický príbeh, ktorý by nefungoval, keby nebola tá nadpriemerne dobrá chémia medzi J. Lightgow a B. Danner. Všetky tie vedľajšie kúsky (príprava „na koniec sveta“), rodinné problémy ako aj zdravotné ťažkosti sú „drobnými kúskami“, ktoré len dopĺňajú hlavný príbeh. (Pretože Edova príprava na apokalypsu po objavení Ronnie sa posunie na druhé miesto.) P.S.: „Máš pravdu, som asshole.“ „Nie si!“ „Ale som, ale už sa zlepšujem.“ Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Konev 

všechny recenze uživatele

„Někdy má člověk pocit, že všechno ztrácí, ale vlastně neztrácí, ale získává." „Někteří lidé potřebují být sami sebou, i když to nechtějí." Dvě myšlenky z filmu, které vystihují celou podstatu děje. Starý, otrávený muž se chystá na konec světa a hromadí v garáži zásoby. Pak pozná starou ženu, která si kupuje věci jen tak a má z toho doma nepřehledné skladiště. Starý pán pochopí, že nemá smysl čekat na něco, co možná ani nepřijde, ale že se má žít každý okamžik, který máme, i když to bude znamenat, že uděláme věci, které bychom normálně neudělali. Onen starý muž rozprodal své zásoby, aby mohl udělat radost oné staré ženě, která měla přání cestovat, ale neměli na to peníze, protože je dávaly do hromadění zásob. V tomto směru velmi poučný film. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Romantický film o jednom starom paranoidnom magorovi, ktorý neustále očakáva koniec sveta a žije sám až kým sa nezoznámi so ženou, ktorá ho zaujme. Postupne sa dávajú dokopy, ale tá jeho povaha je fakt neznesiteľná a nie je to ani podané tak, že by to bola nejaká zábava, ale skôr nuda. Takže film som dopozeral len zo zvedavosti, či ostanú spolu. Záver je celkom vydarený a vtipný, ale druhýkrát si to už určite nepustím. 5/10. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

V tomto období je to až veľmi trefný film. Žiaľ, po svete behá veľa takýchto prepatých ľudí a jeho syn mu to pri rodinnej večeri povie rovno do očí. Proste pribúdajúci vek a prístup k internetu zmagoria veľa ľudí. Myšlienka zaujímavá, ale tie drísty okolo toho a dementný záver to zabil úplne. 1 z 5 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Lidé zítřka je malý sladký film až do stupidního konce, který ale bohužel nemá své zamýšlené publikum. Je to apokaliptická romance sedmdesátníků , která probíhá spíš srdcem než rozumem. Devadesátiminutové depresivní dívání se do jejich budoucnosti. Lithgow a Danner jsou neschopní vyvinout jakoukoli vzájemnou chemii. Ale je cenné vidět tyto dva herce spolu, ale ne v tomto filmu. Film bych charakterizoval jako den stará otevřena sodovka. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama