Reklama

Reklama

V úskalí

  • USA On the Rocks (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když mladá newyorská matka (Rashida Jones) zničehonic pocítí pochyby o svém manželství, začne se svým svérázným otcem playboyem (Bill Murray) sledovat manžela (Marlon Wayans). (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

elanius 

všechny recenze uživatele

(98/2022) / Druhá feature kolaborácie medzi Sofiou a Billom teda nedopadla nijak extra. Ťažko uveriteľný príbeh nedostatočne uveriteľných postáv a hlavne neexistujúcich emócií. Nič sa veru ku mne nedostalo. Mám z toho filmu hrozne pocit, že sa šlo bez srdca na remeselnú chladnú istotu. Najsvetlejší moment je aj tak Bill Murray, ktorý zachraňoval čo sa dalo, ale nemal dokopy nič čo hrať. Ja myslím, že toto je koniec ambícií hviezdnej režisérskej dcéry dostať zo seba znovu raz Lost in Translation. (5/10) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Meno Soffia Coppola ma od tohto filmu odrádzal, predsa sa mi od nej nepáči skoro žiaden film, no ale jej dvorný herec Bill Murray a nálepka komédia dávalo istú nádej na zábavu. Od jeho úvodného pseudo spevu a popiskovania som sa trochu začal obávať. Ale nakoniec som dostal vcelku príjemnú, no nenáročnú komédiu, kde sa párkrát usmejete, ale žalúdočné kŕče či problémy s bránicou neprídu. Až také vtipné to totiž nie je a že by tu bolo nejaké dramatické rodinné posolstvo? Tiež nie. Také pohodové tri hviezdy, neurazí, neoslní. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka není moc sympatická a její manžel už vůbec ne, tam je docela těžké se ztotožňovat. Naštěstí není třeba, jelikož nastoupí Bill Murray a ukradne si film pro sebe. S tím se asi předem počítalo. Výsledkem je velmi příjemný film o vztahu otce a dcery, vyříkávání si starých dramat a vyrovnávání se s realitou. 80% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Možno až príliš subtílny film, ktorý ale hovorí o celkom zásadných veciach v našich hlavách. Nie je vôbec jednoduché súdiť druhých nie podľa seba, ale ako indivíduá a vyhnúť sa tak nielen stereotypizácii, ale možno ešte viac tlaku svojho ega. Rashida sa po čase stretáva so svojim otcom Billom. Ten sa "prekvapivo" vôbec nezmenil, ale čím viac času s ním dcéra trávi, tým viac začína podliehať jeho spôsobu nazerania na svet. Ten nie je ale prvoplánovo kritizovaný, len, ako skonštatujú samotné postavy, každý prežíva to vlastné dobrodružstvo a nie každý v okolí ho musí chápať. Možno to príde mnohým divákom málo, ale mne to ako náplň veľmi príjemného celovečeráku stačilo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Sofia Coppola je pro mě velkou záhadou. Zatím jsem od ní neviděla film, který by se mi vyloženě líbil, a kterému bych dala čtyři hvězdy. Vždycky je to takový slabší průměr. Tohle ale je za mě nejlepší film, jaký jsem od ní zatím viděla. Nenudilo mě to tolik jako její jiné filmy. A Rashida a Bill spolu skvěle fungují. Pořád to ale není můj šálek kávy a vím, že znovu bych se na něj nepodívala. ()

Galerie (14)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Reklama

Reklama