foto

Rashida Jones

  • nar. 25.2.1976 (42 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rychle se uvedla jako jedna z nejnadějnějších mladých hvězd Hollywoodu. Během studií na Harvardu hrála v několika divadelních hrách. Hrála v úspěšné komedii, oceněné cenou Emmy The Office, nebo v krátké komedii Unhitched. Nedávno dokončila práci na nezávislém snímku Life in Flight. S Holly Hunter a Brittany Murphy si zahrála v komedii Malá, černá skříňka. Dále jsme ji mohli vidět ve filmech Now You Know, Meeting Mr. Johnson, East of A a Myth of America.” Rashida Jones hrála v televizních seriálech Bostonská střední a Hledání. Její další televizní kredity jsou Machři a šprti, Kdyby zdi mohly mluvit 2, Chappelle’s Show, Second Opinion a NY-LON. V současné době žije v Los Angeles.

Zdroj: Bonton

Herecká filmografie

Filmy

2018 B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations
Croc-Blanc
Máš ji!
Zoe
2017 Don't Come Back from the Moon
2016 Matters of the Heart
2015 A Very Murray Christmas
V hlavě
2014 Zuřivá salsa
2013 Decoding Annie Parker
2012 Celeste a Jesse navždy
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2011 Beznadějný trouba
Fight For Your Right Revisited
Mupeti
Nadějný rok
2010 Monogamy
Poldové
The Social Network
2009 Kámoš k pohledání
Něco na těch mužích je
2008 Prop 8: The Musical
2004 Malá černá skříňka
Osobní prohlídka (TV film)
2003 Death of a Dynasty
2002 Hollywood, Hollywood
Now You Know
2001 Roadside Assistance
2000 East of A
Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)
1998 Myth America

TV seriály

2018 Angie Tribeca (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Go Get 'Em, Tiger (S03E10)
Germs of Endearment (S03E09)
If You See Something, Solve Something (S03E08)
další epizody (10)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Electoral Dysfunction (S02E10)
Contains Graphic Designer Violence (S02E09)
The Coast Is Fear (S02E08)
další epizody (20)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Galentine's Day (S06E17)
Ann and Chris (S06E13)
Farmers Market (S06E12)
další epizody (5)
2013 Awesomes, The (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Recall Vote (S06E07)
Filibuster (S06E06)
Doppelgängers (S06E04)
další epizody (19)
Simpsonovi (TV seriál)
Střídání poručníků (S24E11)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Ron and Diane (S05E09)
Pawnee Commons (S05E08)
Leslie vs. April (S05E07)
další epizody (20)
2011 Billy v ulicích (TV seriál)
Terapie online (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Úcta (S01E05)
Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (26)
Kancl (TV seriál)
Threat Level Midnight (S07E16)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Telethon (S02E22)
další epizody (11)
Kancl (TV seriál)
The Banker (S06E14)
2009 Cleveland show (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)
Tom's Divorce (S02E11)
Hunting Trip (S02E10)
další epizody (18)
Kancl (TV seriál)
Lecture Circuit: Part 1 (S05E14)
2008 Unhitched (TV seriál)
Web Therapy (TV seriál)
2007 Kancl (TV seriál)
Válka o zaměstnance (S04E06)
Skvělá jízda / Charitativní běh (S04E01)
Nová práce (S03E23)
další epizody (14)
2006 Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Vězeň (S03E09)
Integrační obřad (S03E08)
další epizody (9)
2005 Hledaní (TV seriál)
2004 NY-LON (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Kim je moje kamarádka (E04)
1997 Poslední don (TV seriál)

Dokumentární

2011 Finding Joe
2000 Rocky Horror 25: Anniversary Special (TV film)

TV pořady

2017 23rd Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
69. Emmy Awards (TV pořad)
2015 The 21st Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Off Camera with Sam Jones (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
2012 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Postavte se rakovině (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 JAY-Z feat. Beyoncé - Family Feud (hudební videoklip)
2011 Make Some Noise (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Celeste a Jesse navždy

TV seriály

2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Nosedive (S03E01)

Dokumentární

2017 Hot Girls Wanted: Turned On (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Welcome Back, Blotter (S03E01)

Dokumentární

2017 Hot Girls Wanted: Turned On (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Sara Bareilles - Brave (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Hot Girls Wanted

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(37)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace