foto

Rashida Jones

  • nar. 25.2.1976 (43 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Rychle se uvedla jako jedna z nejnadějnějších mladých hvězd Hollywoodu. Během studií na Harvardu hrála v několika divadelních hrách. Hrála v úspěšné komedii, oceněné cenou Emmy The Office, nebo v krátké komedii Unhitched. Nedávno dokončila práci na nezávislém snímku Life in Flight. S Holly Hunter a Brittany Murphy si zahrála v komedii Malá, černá skříňka. Dále jsme ji mohli vidět ve filmech Now You Know, Meeting Mr. Johnson, East of A a Myth of America.” Rashida Jones hrála v televizních seriálech Bostonská střední a Hledání. Její další televizní kredity jsou Machři a šprti, Kdyby zdi mohly mluvit 2, Chappelle’s Show, Second Opinion a NY-LON. V současné době žije v Los Angeles.

Zdroj: Bonton

Herecká filmografie

Filmy

2022 B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations
2020 On the Rocks
2019 Between Two Ferns: The Movie
Klaus
The Sound of Silence
Špióni v převleku
2018 Croc-Blanc
Grinch
Máš ji!
Zoe
2017 Don't Come Back from the Moon
2016 Matters of the Heart
2015 A Very Murray Christmas
V hlavě
2014 Zuřivá salsa
2013 Decoding Annie Parker
2012 Celeste a Jesse navždy
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2011 Beznadějný trouba
Fight For Your Right Revisited
Mupeti
Nadějný rok
2010 Monogamy
Poldové
The Social Network
2009 Kámoš k pohledání
Něco na těch mužích je
2008 Prop 8: The Musical
2004 Malá černá skříňka
Osobní prohlídka (TV film)
2003 Death of a Dynasty
2002 Hollywood, Hollywood
Now You Know
2001 Roadside Assistance
2000 East of A
Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)
1998 Myth America

TV seriály

2018 Neo Yokio (TV seriál)
Pink Christmas (E07)
Angie Tribeca (TV seriál)
Air Force Two (S04E10)
Irrational Treasures (S04E09)
Heading to the Legal Beagle (S04E08)
další epizody (10)
Black-ish (TV seriál)
Inheritance (S04E11)
Portlandia (TV seriál)
Abracadabra (S08E04)
2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Go Get 'Em, Tiger (S03E10)
Germs of Endearment (S03E09)
If You See Something, Solve Something (S03E08)
další epizody (10)
Black-ish (TV seriál)
Sister, Sister (S03E21)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Electoral Dysfunction (S02E10)
Contains Graphic Designer Violence (S02E09)
The Coast Is Fear (S02E08)
další epizody (20)
2015 Od A do Z (TV seriál)
M Is for Meant to Be (E13)
Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Galentine's Day (S06E17)
Ann and Chris (S06E13)
Farmers Market (S06E12)
další epizody (5)
2013 Awesomes, The (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Recall Vote (S06E07)
Filibuster (S06E06)
Doppelgängers (S06E04)
další epizody (19)
Simpsonovi (TV seriál)
Střídání poručníků (S24E11)
2012 Cleveland show (TV seriál)
All You Can Eat (S03E22)
Parks and Recreation (TV seriál)
Ron and Diane (S05E09)
Pawnee Commons (S05E08)
Leslie vs. April (S05E07)
další epizody (20)
2011 Billy v ulicích (TV seriál)
Terapie online (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Úcta (S01E05)
Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (26)
Kancl (TV seriál)
Threat Level Midnight (S07E16)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Telethon (S02E22)
další epizody (11)
Kancl (TV seriál)
The Banker (S06E14)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)
Tom's Divorce (S02E11)
Hunting Trip (S02E10)
další epizody (18)
Kancl (TV seriál)
Lecture Circuit: Part 1 (S05E14)
Robot Chicken (TV seriál)
Tell My Mom (S04E05)
2008 Unhitched (TV seriál)
Web Therapy (TV seriál)
2007 Kancl (TV seriál)
Válka o zaměstnance (S04E06)
Skvělá jízda / Charitativní běh (S04E01)
Nová práce (S03E23)
další epizody (14)
2006 Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Vězeň (S03E09)
Integrační obřad (S03E08)
další epizody (9)
2005 Hledaní (TV seriál)
2004 NY-LON (TV seriál)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Two (S01E22)
Chapter Twenty-One (S01E21)
Chapter Twenty (S01E20)
další epizody (14)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
Chapter Six (S01E06)
další epizody (8)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Kim je moje kamarádka (E04)
1997 Poslední don (TV seriál)

Dokumentární

2019 This Giant Beast That is the Global Economy (TV seriál)
2018 Quincy
This Changes Everything
2011 Finding Joe
2000 Rocky Horror 25: Anniversary Special (TV film)

Hudební videoklipy

2018 Drake - Nice For What (hudební videoklip)
JAY-Z feat. Beyoncé - Family Feud (hudební videoklip)
2014 Jay-Z feat. Beyoncé - On the Run (Part II) (hudební videoklip)
2011 Make Some Noise (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Celeste a Jesse navždy

TV seriály

2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Pád střemhlav (S03E01)
2014 Od A do Z (TV seriál)
G Is for Geronimo (E07)

Dokumentární

2018 Quincy
2017 Hot Girls Wanted: Turned On (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Angie Tribeca (TV seriál)
Air Force Two (S04E10)
Irrational Treasures (S04E09)
Heading to the Legal Beagle (S04E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2015 Hot Girls Wanted

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Angie Tribeca (TV seriál)
Air Force Two (S04E10)
2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Welcome Back, Blotter (S03E01)

Dokumentární

2018 Quincy
2017 Hot Girls Wanted: Turned On (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Sara Bareilles - Brave (hudební videoklip)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(37)