Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odo se snaží naučit zvyky svého lidu; Sisko zpochybňuje vysokou cenu míru. (SkyShowtime)

Recenze (5)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

There's an old saying on Cardassia: "Enemies make dangerous friends", and I fear the Dominion will make a very dangerous friend indeed. I'm afraid these treaty negotiations are a mistake we're going to live to regret. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoro sem inklinoval k tomu dát silný 4* - a pak mi do xichtu prásklo to rozuzlení a mám chuť dát 2* a možná ani to ne - tenhle typ "zápletky" nebo "rozuzlení" je hra s ohněm a co pamatuju tak jediný, kdy sem to kdy viděl udělaný slušně, bylo Farscape. Překotnost odhalení předchozího dílu dál pokračuje, nic až tak zajímavého se neděje, zato pár logických děr tam má fakt vesmírné rozměry. Chápu, že jsou fanoušci nadšení, že se konečně začalo něco dít, ale mě to spíš přijde jako že seriál splácí dluh co stihnul nasekat pocitovym nekonečnem prázdnejch dílů, spíš než něco, co bych měl nějak extra oceňovat. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Admiralku Nečajev nesnáším od doby, kdy naprosto nesmyslně vystřídala Picarda na Enterprise a dodnes ji jednoduše nevěřím, což tady jednoznačně potvrzuje, i když je to jen simulace... Do onoho prozrazení to bylo i napínavé, i když některé situace byly trochu přitažené za vlasy, ale bylo to dobré. Ono rozuzlení, bylo nakonec spíše zklamání... ()

Reklama

Reklama