Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Sisko musí pomoci klingonskému důstojníkovi Hvězdné flotily Worfovi rozeznat jeho loajalitu. (SkyShowtime)

Recenze (6)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizody S04E01 a E02. Strhující začátek výborné 4. série. Garak a Dukat bok po boku proti Klingonům. Nakonec došlo na Korova slova z Errand of Mercy: It would have been glorious ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, tohle bylo skvělé! Jediná škoda byla, že se lodě federace dostaly na místo s takovým zpožděním. Mohlo to být ještě epičtější a Klingoni by mohli (na čas a pro jednou) padnout v boji... Počínaje tímto dílem se DS9 stává konečně důstojným Star Trek seriálem (úvodní tři série, jsou až na několik dílů velice slabé) a provedené změny jsou ku prospěchu seriálu. Worf sice nikdy nebyl můj oblíbenec, ale je (stejně jako O'Brian) důležitým pojítkem se zbytkem ST takže v pořádku! // Dokonce mnou často kritizovaný dabing, který od tohoto dílu dělal někdo jiný, je správný v názvosloví, rychlost je konečně warp, hodnosti jsou tak jak mají být, jména se přechylováním podivně nekomolí a kvalitativně je o dvě třídy výš než dosud. Dobrá práce! ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

chtěl sem dát jen 3*, ale jako smiluju se na ty 4*. Je tam hromada věcí, co nejsou přímo špatně, ale mohly být snadno o dost líp. Tempo vyprávění, třeba. Popř. důvěryhodnost některých story-lines (např. Worfovo "rozhodování se" o setrvání bylo sakra nedůvěryhodný a čitelně "tady sou scény abysme se dostali tam, kam potřebujeme") Nebo, opět, silná povrchnost celé linky Klingonů, kteří náhle změní politické směřování celého Impéria, ale background k tomu jako divák nedostanu takřka žádný. Když jsem u Klingonů - celý ten začátek s kontrolováním lodí okolo... wut? Taková logicky zbytečná samoúčelnost... Prostě dobrej dvoudíl a nakopávač série, rozhodně, ale jako těch řemeslných nedokonalostí tam bylo fakt hodně. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama