Reklama

Reklama

Kapitána a bezpečnost Enterprise ohrožuje zařízení měnící myšlenky. (SkyShowtime)

Recenze (8)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Life is but a walking shadow, a poor player that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more. It is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing." ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Q vo vydaní číslo 2 a znova je o zábavu a k záveru aj o napätie postarané. Absolútna moc je lákavá schopnosť. Škoda, že sa plnení najtajnejších snov nezastavili aj u ostatných členov, napríklad aj Piccarda. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znáte ty díly, kdy si při titulcích řikáte "slabý, ale jako..." a pak se nad tím o chvíli pozdějc zamyslíte a i to co se zdálo ok se naprosto rozpadne? Tak tohle je jeden z nich. Má to nějakej nápad - ten se průběžně nedaří vyjádřit a provedení zakopává o vlastní nohy. Popravdě provedení je špatný ve skoro každém jednom směru. NENÍ to jeden z těch dílů co by byly fakt příšerný - je to jeden z těch "eh? meh..." dílů. Jinak teda legendární Q je zatím spíš hromada zklamání - jak v TOS - to co je profláklé u Star treku nutně nepotkává to, co je dobré :/ ()

SSE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je pro mě slabší epizoda, ale je už jasný původní trend TNG. Hned několik epizod se už stihlo zabývat transdimenzionálními na první pohled všemocnými bytostmi a myšlenkou, že se lidé v takové jedince vyvinou… jak víme, nakonec převládla spíše hrozba jednoho velkého kolektivu :D ()

Reklama

Reklama