Reklama

Reklama

Borgové se vracejí s novým způsobem cestování subprostorem a s krutým postojem. (SkyShowtime)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo by to mnohem lepší, pokud by se to v 2.pol. nemotalo jen kolem toho androida (části s dr.Crusherovou jsou vrcholem celého ´´filmu´´), který mě za těch 20let už hodně leze na nervy (díky za Nemesis, ne díky za Pikrda) a jeho černého kámoše, haha. Přátelství za každou cenu, jest základ života....aaaano. Modleme se. Stejně to ti Borgové, měli všechno vykidliti a byl by pokoj. Special quest star...Hugh, nebo jak se jmenuje. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka má potenciál a první čtvrt hodinu jsem v sobě živil naději na další "The Best of Both Worlds". Bohužel postupně se napětí rozředilo, smrtelná hrozba pro Federaci vyvanula a děj se smrskl na dvě linie, z nichž jedna je až příliš přímočará a ta druhá plná nesympatických postav. Oceňuju snahu ukázat že jednotlivé epizody nestojí ve vzduchoprázdnu. Ovšem když přišla doktorka se svou brilantní taktikou, bylo mi z toho trochu trapně. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto úžasný začátek, jeden z nejlepších klipů celého ST. Not the apple story again Bohužel je to taky to nejlepší na celém dvojdíle, který má logických děr jak ementál. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Borg is back. Dvojdiel venový Borgom je vo veľkom štýle, kde ukazuje ich novú "tvár". Už len to, že sa v seriáli po veľmi dlhom čase presúvame do exteriéru, čo nebolo hneď niekoľko sérii. Citmi ovplyvnený Data sľubuje, že sa môžu diať zaujímavé veci. No a na kapitánskej stoličke je po dlhšom čase niekto nový - doktorka. Záver síce nie je tak napínavý, ako by sa žiadalo, ale inak parádička. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Stephen Hawking (ktorý hral sám seba) počas prehliadky scény kapitánskeho mostíku požiadal, aby mu pomohli sadnúť si do kapitánskeho kresla. Počas prehliadky strojovne sa zastavil pred warp-jadrom a povedal: „Už na tom pracujem.“ (koba)

Reklama

Reklama