Reklama

Reklama

Recenze (7)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Vždy se těším až jednou za dva měsíce přijde nejen kouzelník, ale i Mike Stoklasa, Jay Bauman a internetová serebrita známá z Ellen Show - Rich "Dick the Birthday Boy" Evans. A co je na programu? Sledovat béčka a instruktážní zapomenuté srajdy na staré videokazetě. Mezi neoblíbenější díly patří - Creating Rem Lezar (kde se dozvíme, kdo skutečně může za 9/11), SOS (kde se dozvíme, že i kulty dělaj hudební videa), a dobré jsou i Ždár Wars: Holiday Speciály (kdy se dozvíme o filmové tragédii s názvem Ištár!). A každoročně tu máme kvalitní Halloweenský a Vánoční spektákl. Dozvíme se, jak se oplodnil Don De Louise? Co má Mike na tom milionu neoznačených kazet? Kde spí Malculy Culkin? A měli by FBI sledovat Neila Breena? Zábava pro celou rodinu. A o tom to přeci je, ne? It's about family and that's whats important. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Od chvíle, kdy se všichni mí přátelé rozhodli vylézt ze studentských brlohů a začít žít normální dospělácký život plný dětí, bridže a účtů, mi nezbývá než jedny ze svých nejoblíbenějších chvilek prochlastaných u béčkových hovadin simulovat pasivně po internetu se svými milovanými "hack frauds". RIP in peace, mé mládí. ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"We don't deserve Rich Evans," okomentoval neznámý uživatel jeden díl. A je to pravda. Rich Evans je RLM, Rich Evans je láska, Rich Evans je životní styl. A Best of the Worst je po re:View to nejlepší, co RLM dělají. Aspoň pokud taky ujíždíte na starých béčkových filmech a instruktážních videích o tom, že EVERYTHING'S A KNIFE AND IT'LL KILL YOU. Na YouTube je jen málo lepších věcí. Sjíždím neustále. ()

lajkus 

všechny recenze uživatele

Parta kolem Mika Stoklasi a Jaye Baumana zodpovědná za Half in the Bag a recenze Harryho S. Plinketta se dívá na béčkové filmy... Pravda je že s přibývajícími díly klesá kvalita a recenzenti se neustále více snaží o jakousi improvizovanou komedii, která ale často nedává smysl a člověk si ťuká na čelo.... I tak obzvláště ze začátku je to dost sranda.... Zatím za 5, uvidíme jestli to nebudou moc kurvit.... YOU HACKS!... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama