foto

Max Landis

  • nar. 3.8.1985 (34 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jane LA
2011 The Death and Return of Superman
2010 Burke and Hare
2009 Ghost Closet '07
1998 Blues Brothers 2000
1996 Blbouni

TV seriály

2013 Best of the Worst (TV seriál)
2007 Lasagna Cat (TV seriál)

Dokumentární

2015 Wrestling Isn't Wrestling
2014 Video Games: The Movie

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Jane LA

Host

TV pořady

2014 Screen Junkies Movie Fights (TV pořad)

Fanoušci tvůrce