Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oslavu narozenin Kes naruší objev podivného vesmírného úkazu. A to je jen začátek. Spojení z holopaluby na můstek zní zpomaleně, posádka je uvězněná v kruhu a Počítač neodpovídá na příkazy. Za vše může vliv prstence zakřivení, který narušuje systémy lodi. Posádka musí jednat... (Varan)

Recenze (4)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhy v nichž selhává empirie moc rád nemám, ale tenhle byl zpracováný tak dobře, že mu to rád odpustím. Navigace v tekutém bludišti a scéna odevzdání se jsou výborné. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ARGH! Tohle byl SKORO tak dobrej, možná i 5* díl. Bohužel, série zbytečnejch blbostí to fakt sráží: a) tam chybí předeslání hrozby, která by dala váhu akcím (a ne-akcím) - srov. TNG s05e11. b) fuck Neelix a jeho žárlivost, místo toho tam mělo bejt víc pnutí mezi Chekotayem a Tuvokem. c) B'Ellaniny technobláboly tu akci s warp-core totálně rozbily, to co tam žvaní nedává žádnej smysl k tomu co se tam děje - i technobláboly se musej umět psát dobře. d) prorocky vykřikující Janeway byla absurdní a zbytečná. Zároveň škoda, že tam bylo budgetový omezení, kdyby si mohli dovolit dělat tam ty křivící efekty napříč dílem, tak by to mělo fakt super atmosféru - místo toho to víc než jako křivení působilo jako kdyby někdo přeskládával Voyager jak kostky lega. Ale chápu, že od seriálu nejde čekat filmovej A budget. Hrozná škoda všech těch zbytečností, velmi silný 3*. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama