Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Technický tým z Voyageru pracuje na opravě stříbrného robota. Po několika poupraveních přivedou robota opět k životu. Robot se představí jako 3947. Sestrojila ho rasa Pralorů. Potřebuje plány k sestavení modulu, který ho oživil. B'Ellana mu plány dát nechce, proto ji 3947 unese... (Varan)

Recenze (8)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl plný odkazů - zmínka o Datovi asi moc nepřekvapí, ale flux capacitance je jen drobná variace na flux capacitator z Návratu do budoucnosti, robot není podobou i hlasem vzdálený Legii z Červeného trpaslíka, ale především, na stole tam leží ruka Čísla 5 (to není jen podoba, ale skutečný díl). ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč je Maqui B'Elanna najednou tak starfleetově průzkumnicky nadšená - a proč je najednou lacině emotivně přeinvestovaná jak hormonama zmítaná teenagerka? A proč se potenciálně nebezpečný experimenty dělaj hned vedle warp core? Proč jsou Janeway protiargumenty tak slabý až stupidní (protože to je přeříkání naprosto stupidní a amorální Prime Directive, samozřejmě) a proč ty lepší co se nabízej vůbec nezazněj? Proč Tuvok jako šéf bezpečnosti nepředvídá naprosto očividnou a zcela logickou akci? Proč roboti s mnohem pokročilejší technologií nedokážou vyřešit problém co B'Elanna zvládne za pár dnů? (Proč jsme se po... 15 sériích star treku pořád nedozvěděli cokoliv o klasifikaci "úhybných manévrů" řeckým písmenem a číslem, a proč to furt někdo velí, když nám to jako divákům vůbec nic neřekne?) ANYWAY, kdyby se ten díl dostal k pointě dřív než na konci a radši udělal větší deep dive do oné pointy než do předchozího flákání, tak by to bylo o dost zajímavější. Nebo kdyby celej byl ve stylu toho úvodu. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Unlike a species who's become sterile, the robots never had the ability to reproduce. What you're talking about is giving them new abilities, which is the equivalent of altering their genetic structure." ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je námět jako z nějaké polozapomenuté povídky Raye Bradburyho. Pořád jsma ale ve Star Treku, a ještě ke všemu ve Voyageru, takže scenáristé obrousili hrany a spokojili se s očekávaným závěrem. Úvodní sekvence oživování jednotky je perfektní. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama