Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager čelí útoku Kazonů. Janeway tak hledá tu nejúčinnější taktiku ubránit se. Přistoupí na taktitku Chakotaye chovat se jako Makisté. Musí tak kontaktovat Sesku a Culluha. Neelix je mezitím na planetě Sobras, kde se setká s Tersem (další z Kazonů). Má pro něj jedinečnou nabídku, pokud pomůže Tersovi vyřešit hádanku, chce na oplátku schůzku s Machem (velitelem). To se nevyvede a skončí ve vězení... (Varan)

(více)

Recenze (4)

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak daleko Keizonskej prostor sahá a kdy konečně z něj Voyager co už rok letí směrem pryč vyletí pryč? A jak se jim podařilo expandovat tak daleko z jedný původní planety před 30 lety? (A kdy Voyager konečně vyletí pryč z prostoru o kterym může Neelix cokoliv kecat nebo tam někoho znát?) Jakej smysl má alience s někym, od koho letíte pryč? Jakej má smysl aliance s někym, kdo ihned letí pryč? Jakou stabilitu může kamkoliv přinést loď, která odtamtud hned odletí? Proč seriál pořád ignoruje svojí základní premisu? Proč rychlejší Voyager Keizonům prostě neuletí kdykoliv je potká? Jaktože se chtěj Maquis paktovat s Cardassianskou agentkou? Odkdy Voyager plejtvá fotonový torpéda? Proč nikdo neumí používat výbušniny? A odkdy se Prime Directive jakkoliv vztahuje na warp-capable civilizace? ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

It's a trap! Jak zničit potencionálně dobrou epizodu nesmyslnými chybami. To ještě některým Makistům nedošlo, že Seska byla kardassianský zvěd (jejich úhlavní nepřítel)? Jak se tam ta loď na konci nepozorovaně dostala, aniž by si toho všiml jak Voager tak Kazoni? A ta zbraň kterou stříleli, to byl nějaký lehký kulomet? Přemýšlení tak bolí. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět dobrý, zpracování pokulhává. Nechce se mi věřit, že se Neelix o Trabech zatím vůbec nezmínil. Jal Culluh a Seska si sami sebe zaslouží. Ona je manipulativní mrcha, rýpavá až k nesnesení. On je natvrdlý a vždy připravený promrhat příležitost kterou mu ona poskytne. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"When I was a young man, a great visionary named Spock recommended an alliance between the Federation and the Klingon empire. This produced a major dispute. The Klingons, after all, were outlaws, employing violence and brutality in order to build their empire. I myself spoke out against such a coalition. But the alliance was forged and it brought a stability to the quadrant that had not been there for two hundred years. Spock's suggestion, so controversial at first, proved to be the cornerstone of peace." ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama