Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na cestě vesmírem Voyager narazí na planetu z kolonie Kohl. Podle Neelixe bylo místo bývalým obchodním uzlem. Kvůli magnetickým bouřím a radiaci se na povrch planety dlouho nikdo nepodíval. Tak proč odtamtud přichází nouzový signál? Voyageru se podaří transportovat 5 hibernačních komor. Bohužel přežili jen 3 z nich. Aby se k přeživším dostali, přenesli vědomí přeživších do holoprogramu. Do stejného holoprogramu se vydali i Harry a B'Ellana. Jsou až překvapení, když najdou místo plné barev a klaunů... (Varan)

(více)

Recenze (8)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sailor Moon 4.s. meets ST Voyager. Nejbizarnejší epizoda ve Voyageru, určitě. Ale pro mě absolutně nejlepší. A těch závěrečných 5min. to je majstrštyk!!! To nemá žádný díl, žádného Treku. Hudba 100% Za ost bych vraždil. Pokud by to bylo možné, měl bych ho již dávno v TOPce. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF? Krypto-holodeck epizoda a dobrej bizár, ale vlastně překvapivě dobrá epizoda. Ty low-budget TOS kulisy tomu paradoxně dost seděly (a fungovaly asi líp než cokoliv, co by nebyla filmová A budgetovka). Bohužel, řešení bylo až moc předvídatelný a bylo tam trochu moc vaty na úkor nějaké větší studie strachu s nějakou starfleet verzí "litanie", na druhou stranu záporák to herecky suprově táhne, přičemž balancuje přesně na hraně vhodné míry otravnosti. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejoriginálnějších epizod nejen Voyageru, ale rovnou celého universa. V dětství byla téměř hororová - především díky excelentnímu výkonu Michaela McKeana, v dospělosti už část svého kouzla ztratila. Námětem se blíží proslavené a extrémně drsné povídce Harlana Ellisona I Have No Mouth & I Must Scream. Ovšem takhle komplexní a bezútěšná pochopitelně není. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama