Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager od flotily obdrží hologram Barcleyho. Ten Janeway řekne, že má plán, jak dostat Voyager domů. Během práce ale začne Barcley ztrácet nad hologramem kontrolu, napojili se na něj totiž Ferengové. Ti chtějí unést Sedmou z Voyageru za pomoci Barcleyho hologramu... (Varan)

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší 3*. Problém dílů s Barkleym je prostě ten, že hrozně připomínaj, jak moc byla TNG lepší a jak moc Voyager sucks. Tenhle měl zajímavej námět, ale slabý provedení - dilema autenticity/zrady bylo zabitý hned z kraje (kdyby ho nezabil už název dílu), výběr záporáků padnul na ty nejtrapnější okolo, linka na Voyageru vlastně moc nefungovala... vlastně celý to stojí jen na Barkleym. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čeho jsme se nedočkali v TNG a už ani nedoufali, tak toho jsme se dočkali aspoň částečně ve VOY. ### Ty červené blikající zářivky jsou přesně ty samé (s malou úpravou), nad kterými před 18 lety stál v Airplaine II William Shattner a ptal se, k čemu vlastně jsou a že by neutratili tolik peněz za světla, která se jen hýbají dopředu a dozadu. Mezitím byly použité v TNG:Datalore ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před posádkou Voyageru někdo zamává možností vrátit se do kvadrantu Alfa, a všichni okamžitě ztratí ostražitost a schopnost logického myšlení. Harrymu Kimovi není pomoci. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Admirál Owen Paris (Richard Herd) v tejto epizóde nosí na uniforme označenie viceadmirála (trojhviezdičkový admirál). V jeho predošlej epizóde Projekt Pathfinder (1999), i v nasledujúcich epizódach však nosí označenie štvorhviezdičkového admirála. Pravdepodobne ide o chybu pri výbere uniformy, nakoľko nič z deja nenaznačuje, že by bol v tejto epizóde dočasne degradovaný. (koba)

Reklama

Reklama