foto

Dwight Schultz

  • nar. 24.11.1947 (69 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Barbie: Ve hvězdách
2014 All Hail King Julien (TV seriál)
2012 Ben 10: Alien Dimensions (TV film)
2010 A-Team
Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
2007 Chowder (TV seriál)
2006 Borg War
Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
2004 Riddick: Temná hrozba
Van Helsing: Londýnská mise
2003 Animatrix
Animatrix: Druhá renesance 1. část
Animatrix: Druhá renesance 2. část
Animatrix: Neznámé území
Animatrix: Přijímací zkouška
2001 CatDog: The Great Parent Mystery (TV film)
Final Fantasy: Esence života
Wild Thornberrys: The Origin of Donnie, The (TV film)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Chimp Channel, The (TV seriál)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
Správce (S02E04)
Kočkopes (TV seriál)
1997 First Men on the Moon, The
Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story (TV film)
Spawn (TV seriál)
1996 Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Star Trek VIII: První kontakt
1995 Krajní meze (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Geneze (S07E19)
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 Boomtown (TV film)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Loď v láhvi (S06E12)
Záskok
Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Child of Rage (TV film)
Last Wish (TV film)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zóna strachu (S06E02)
Woman with a Past (TV film)
1991 Past Imperfect (TV film)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Entý stupeň (S04E19)
1990 Dlouhá cesta domů
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Planá zábava (S03E21)
Vrah mezi námi (TV film)
1989 Perry Mason: Případ muzikálové vraždy (TV film)
Tlusťoch a Chlapeček
1987 Perry Mason: Případ zlovolného ducha (TV film)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
When Your Lover Leaves (TV film)
1982 Alone in the Dark
1981 Bitter Harvest (TV film)
Ctitel
Dial M for Murder (TV film)
Sherlock Holmes (TV film)
Thin Ice (TV film)

Dokumentární

2006 Bring Back... The A-Team
1995 Enola Gay and the Atomic Bombing of Japan

TV pořady

1985 All-Star Party for 'Dutch' Reagan (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace