foto

Dwight Schultz

  • nar. 24.11.1947 (69 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Barbie: Ve hvězdách
2012 Ben 10: Alien Dimensions (TV film)
2010 A-Team
2006 Borg War
Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
2004 Riddick: Temná hrozba
Van Helsing: Londýnská mise
2003 Animatrix
Animatrix: Druhá renesance 1. část
Animatrix: Druhá renesance 2. část
Animatrix: Neznámé území
Animatrix: Přijímací zkouška
2001 CatDog: The Great Parent Mystery (TV film)
Final Fantasy: Esence života
Wild Thornberrys: The Origin of Donnie, The (TV film)
1997 First Men on the Moon, The
Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story (TV film)
1996 Hart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Star Trek VIII: První kontakt
1994 Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 Boomtown (TV film)
Záskok
Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Child of Rage (TV film)
Last Wish (TV film)
Woman with a Past (TV film)
1991 Past Imperfect (TV film)
1990 Dlouhá cesta domů
Vrah mezi námi (TV film)
1989 Perry Mason: Případ muzikálové vraždy (TV film)
Tlusťoch a Chlapeček
1987 Perry Mason: Případ zlovolného ducha (TV film)
1983 When Your Lover Leaves (TV film)
1982 Alone in the Dark
1981 Bitter Harvest (TV film)
Ctitel
Dial M for Murder (TV film)
Sherlock Holmes (TV film)
Thin Ice (TV film)

TV seriály

2014 All Hail King Julien (TV seriál)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
2007 Chowder (TV seriál)
2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E25)
Autor, autor (S07E20)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Agent (S07E06)
Záchranné lano (S06E24)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Chimp Channel, The (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
Správce (S02E04)
Kočkopes (TV seriál)
1997 Spawn (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál) - herec, a.z.
Hlas rozumu (S01E21) - a.z.
Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekce (S02E03)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Geneze (S07E19)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Loď v láhvi (S06E12)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zóna strachu (S06E02)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Entý stupeň (S04E19)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Planá zábava (S03E21)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)

Dokumentární

2006 Bring Back... The A-Team
1995 Enola Gay and the Atomic Bombing of Japan

TV pořady

1985 All-Star Party for 'Dutch' Reagan (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace