Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka lodě Voyager se střetává s Klingony. Sice je Voyager (jakožto člen Federace) zapřisáhlý nepřítel Klingonů, ale pomoc je pomoc. Posádka se tak potýká s několika náladovými Klingony. Pobyt Klingonů na lodi má ale neblahý vliv na B'Ellanu... (Varan)

Recenze (8)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reálně to je tak 2* se stereotypně a k trapnosti ohranejma Klingonama - ale... zas alfa kvadrant v delta kvadrantu, trapnej humor, klingonský lacině šovinistický hlášky a samozřejmě Neelix... vlastně to může bejt rádo, že si před sebou nezvládám obhájit ten odpad, kterej bych tomu s chutí dal jen tak z trucu. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasicky vykreslené klingonské stádo! Potkat loď, nasrat se na ni a svou zničit. Naprosto typická klinkonská logika!! Sleduju kompletní ST v maratonu už po čtvrté (skoro 800 epizod = žádná sranda) a zjišťuji, že ty klingony fakt nemám rád, protože je to naprosto hloupá rasa, která kromě středověkého boje a svatých svitků nezná nic! Fakt je mi záhadou, jak se dostali do vesmíru... ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to obycejne nedelam, s temi Klingony si davno myslim to same co rudaruze. Ale to s tim Neelixem, to je proste narez. Po1., jsem byl presvedcen, ze ho Tuvok fakt zabije. ;-) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážně se vydáváme tam, kde už před námi byli úplně všichni, díl 8. Epizody s Klingony nikdy neselžou. Buď uvidím trochu toho boje, nebo si užiju střet kultur. Závěrečná scéna s rozmláceným pokojem ukázala, že Tuvok je opravdový mistr kohlinaru. Obyčejný Vulkanec by ho zabil. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama