Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zde je konec cesty. Už je tomu deset let, co se Voyager vrátil na Zemi. Každý z nich teď žije vlastním životem. Ale co kdyby se to celé stalo jinak? Janeway má plán, jak zachránit členy posádky a vrátit se domů dříve. Ovšem je to velmi riskantní plán a pokud něco z toho nevyjde, mohou být následky katastrofální... (Varan)

Recenze (6)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez nějaké přípravy nebo předeslání v předchozích dílech doletěl Voyager náhle do konce. A bez nostalgickejch brejlí je to dost rozpačitej konec: scénáristi tahají bez varování esa z rukávu (pancíř, virus...), k posádce jsou intervencí z budoucnosti lehce nevděčný (ne tak jako v závěru ENT, ale stejně), do toho dost násilná a nevěrohodná romance Sedmý s Chackotayem připravená v jednom předchozim díle (a už tam zoufale nefungovala), děj zas ad hoc účelově manipulovanej rozmarama Borgský bullshit královny, pak dramatické finále bez jakýhokoliv epilogu. V první půlce to má zajímavost a tempo a táhne to na 4*, ale pak se to zpomalí, ukáže se že ukázaná budoucnost vlastně platit nebude a nějak to ztratí šťávu. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si že královna je něco, co se Borgu stalo kvůli něčí rafinované sabotáži. Není důvod aby si ji vytvořil sám, protože mu neustále hází klacky pod nohy. Je náladová, malicherná, umanutá a především má své vlastní zájmy. V tomhle dvojdíle je to vidět asi nejlépe. ()

wenca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve Star Trek: Picard vypadá přelom století (rok 2399) trochu jinak, oprášili TNG střih uniforem. To co se nosí ve Voyageru v alternativní budoucnosti roku 2404 je totiž jak tenkrát za Kirka. Jinak posílám gratulki do Voyageru, že jim to nakonec dopadlo ještě relativne brzo. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase to loučení... Netvrdím, že to nemá chyby, ale VOY je spolu s TNG to nejlepší co tohle universum má a s posádkou se v budoucnu (kromě Sedmé) už nesetkáme... Škoda, že VOY nedostal (klidně i společně s TNG) nějaký film na závěr... I proto je závěr za 5! Možná něco, co mi celý závěr VOY kazí, je vztah Sedmé s 2x starším "akučimoja věřícím indiánem"! Tyhle věci jinde většinou neřeším, ale tady ti dva mi silně vadí, jak moc se k sobě nehodí... No co už... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Janewayová dává Tuvokovi fotku posádky Voyageru. Jde o promo fotku Paramount Pictures k páté sérii. (Galadriel)

Reklama

Reklama