Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry se zakouká do holoženy Maryany. Zajde za Tuvokem, aby mu pomohl situaci vyřešit. Celé se to zamotá, když se Tuvok s Maryanou začne scházet taktéž. Maryana podle Tuvoka něco skrývá... (Varan)

Recenze (6)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začne to jako simulátor shit a pak se to nečekaně obrátí v dobrou pointu. Škoda že ta "romantika" nezůstala jen v první půlce ale narvali jí i do finále. SPOILERS: Btw Voyager má fakt shit zabezpečení a Janeway se předvádí: nejdřív prohlásí hologram za vnímající a obratem ho nařídí zabít a pak když potká zjevně technologicky vyspělejší rasu tak se ani nenamáhá navázat kontakt. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You didn't want to be here in the first place. Being the only one without a lei sets you apart from the others, allowing you to symbolically maintain your solitude; and, since everybody can see that you're the only one without a lei, you're letting them know that you'd rather be somewhere else." ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sandra Nelson může, nebo nemusí být fyzicky sexy, ale její charakter je určitě intelektuálně stimulující. Alter Ego je průměrná epizoda. Scenáristé se k podobnému tématu ještě jednou vrátili, a zpracovali ho lépe a s větším dopadem na další děj. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama