Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Annorax boje vyhrává. Podařilo se mu zajmout Toma Parise a Chakotaye. Janeway kvůli stavu Voyageru přikáže všem členům opustit loď. Jsou tu však tací, kteří boj nevzdávají. Posádka se tak musí spojit jako nikdy dřív a zastavit tohle šílenství jednou provždy. (Varan)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy bych si nemyslel že je Chakotay takhle naivní. Ale co naplat, líní scenáristé potřebovali konflikt, tak ho vymysleli tím nejjednodušším možným způsobem. Závěrečná scéna je trochu mrazivá. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestě větší temno, než v 1. části. Takto zrasovaná posádka včetně lodi, v tv treku snad ještě nebyla a ani nebude. I když je tu ještě 3.s. STE. Bod za ten otevřený (?) konec ve stylu Bčkových horrorů. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z většiny pokračování předchozího. Dodatečná linka Chekotaye a Parise na návštěvě u nepřítele je zajímavá, ale postrádá hloubku - a záporáka, co by měl to "něco navíc", co by to tu zoufale potřebovalo. Sázky jsou ustřelené do naprosté neuvěřitelnosti - což bohužel znamená, že se konec stane naprosto předvídatelným (dost zbytečně, následků o které se tu mohlo hrát by byla spousta). A celý závěr působí hrozně uspěchaně. Ano, celý dvoudíl je ochutnávka toho, jak mohl a hlavně jak měl vypadat celý Voyager - a bylo by to fakt super cool. Ale to je tak všechno. Solidní 3*, slabší než první půlka. ()

Reklama

Reklama